En Sıcak Konular

Karayollarında son durum

9 Mayıs 2011 09:49 tsi
İşte yol yapım ve onarım çalışmalarının sürdüğü yollar...

Karayollarının bazı kesimlerinde yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Mekece-Bozüyük yolunun 23. kilometresinde yol yapım çalışmaları nedeniyle 11.00-16.00 saatleri arasında yol aralıklı olarak trafiğe kapatılıyor.

Karabük-Yenice-Zonguldak yolunun Bolkuş mevkii, heyelan nedeniyle ulaşıma kapalı bulunuyor.

Havran-Balıkesir yolunun 51-53. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 13 Mayısa kadar 13.00-16.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.

Anadolu Otoyolunun Çamlıdere Kavşağı ile Dörtdivan Kavşağı Kesimi arası, muhtelif kilometrelerde aydınlatma ve bilgilendirme çalışmaları nedeniyle 30 Hazirana kadar Ankara-İstanbul ve İstanbul-Ankara istikametlerinde birer şerit taşıt trafiğine kapatılarak, ulaşım diğer şeritlerden kontrollü sağlanacak.

Ankara-Gerede Otoyolunun, Ankara-Akıncı Gişeleri arasındaki Ovaçayı Köprüsündeki bakım onarım çalışmaları nedeniyle 23 Mayısa kadar, Ankara-İstanbul istikameti kapatılarak, ulaşım İstanbul-Ankara istikametinde iki yönlü kontrollü düzenlenecek.

Anadolu Otoyolunun Ankara-Gerede Kesimi 41-43. kilometreleri arasındaki Aşağıada Viyadüğünde köprü bakım onarım çalışmaları nedeniyle 15 Mayısa kadar Ankara-İstanbul istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım İstanbul-Ankara istikametinden iki yönlü gerçekleştirilecek.

Uşak-İzmir yolunun 46-51. kilometreleri arasındaki Uşak çıkışında, Organize Sanayii Bölgesi Mevkiindeki Asfalt üstyapı çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sağlanıyor.

Zonguldak-Ereğli yolunun 7-13. kilometreleri arasında heyelan ıslah çalışmaları nedeniyle ulaşım servis yolundan düzenleniyor.

Zonguldak-Ereğli yolunun 54-56. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 15.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılıyor.

Finike-Elmalı yolunun 48-50. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Akşehir (Yalvaç-Şarkikaraağaç ayrımı) yolunun 0-10. kilometreleri arasındaki yapım çalışmaları nedeniyle hergün 08.00-12.00 ve 13.00-18.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapalı tutulacak.

Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 33-87. kilometreleri arasında muhtelif kesimlerde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-19.00 saatleri arasında yol aralıklarla ulaşıma kapatılıyor.

Menemen-Manisa yolunun 0-15. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle hergün 14.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılıyor.

aa



Bu haber 481 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,968 µs