En Sıcak Konular

G.Saray'dan Drogba bombası!

5 Mayıs 2011 11:47 tsi
Ünal Aysal transferde Galatasaraylılar’ı ayağa kaldıracak ismi Londra’da buldu...

Galatasaray'da son 3 yılda yaşanan büyük sportif başarısızlık sonrası Adnan Polat ve yönetiminin ‘İbra edilmemesiyle’ oluşan ortamda başkanlığa aday olan Ünal Aysal futbola hızlı girmek istiyor. Taraftarın kaybettiği heyecanı yeniden flaş bir operasyonla kazandırmayı planlayan Aysal’ın ilk adımı Didier Drogba oldu. Oyuncunun menajeri Pierre Frelot ile görüşmelere başlayan Aysal’ın ekibi alınan ilk sonuçlardan memnun. Frelot oyuncusunun bu ayın sonuna doğru Chelsea’den ayrılıp ayrılmayacağına karar vereceğini belirterek “Eğer burada olumsuz bir gelişme olursa ilk görüşmeyi sizinle yapacağız. Çünkü teklifiniz çok cazip” cevabını verdi..

TAM BİR GOL MAKİNESİ

DIDIER Drogba, Chelsea’den yılda 8 milyon Euro kazanıyor. Eğer sözleşmesini bozmadan devam ederse önümüzdeki sezon 9 milyon Euro alacak. Bu rakamlar net.. İngiliz devi bir de bunun üzerine yüzde 45’lik vergi ödüyor.. Bu sebeplerden dolayı eğer Drogba, Chelsea’den ayrılırsa alacağının bir kısmını da bir sezon için Londra temsilcisi ödeyecek.. Drogba’nın sözleşmesinin önümüzdeki sezon sonu biteceği için yapılması planlanan anlaşma “İlk sezon Chelsea ile yarı yarıya, sonraki iki sezon için de oyuncuya net 3.5 milyon Euro” şeklinde..

33 yaşındaki yıldız 2004-05’te geldiği Chelsea’deki ilk sezonunda şampiyonluk yaşarken takıma 26 maçta 10 gollük bir katkıda bulundu. ‘Maviler’in yine şampiyonluğa ulaştığı sonraki sezonda ise 29 maçta 12 golle yıldızlaştı. 2006-07 sezonunda Premier Lig’de 36 maçta forma giyen Fildişili yıldız tam 20 gol attı. Ancak bu performansı Chelsea’nin şampiyonluğu M.United’a kaptırmasına engel olamadı.

BU SEZON 15 ASİSTİ VAR

2007-08’DE 8, 2008-09 sezonunda ligde sadece 5 gol kaydeden Drogba sonraki yıl ise adeta patlama yaşadı. Premier Lig’de 32 maçta forma giyen Drogba fırtına gibi esip 29 gol attı ve gol kralı olarak takımının şampiyonluğunda başrol oynadı. Bu sezon ise 34 maçta oynayıp 11 kez gol sevinci yaşadı. Ancak Fildişili yıldız bu sezon ile birlikte asistleriyle ön plana çıkarken, attıklarının yanı sıra 15 de asist yaparak takımın şampiyonluk yarışından kopmamasında önemli rol oynadı.

vatan



Bu haber 473 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,141 µs