En Sıcak Konular

'Kılıçdaroğlu'nun çılgın projesi'

4 Mayıs 2011 13:49 tsi
Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Grup Başkanvekili Suat Kılıç, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun projesinin açıkladı...

Ak Parti Grup Başkanvekili Suat Kılıç, "Bizim çılgın projemiz, İstanbul'a ikinci boğaz; Kılıçdaroğlu'nun çılgın projesi, Silivri'den TBMM'ye tünel" dedi. Seçim çalışmaları için Salıpazarı ilçesini ziyaret eden Kılıç, belediye çay bahçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Kılıç, burada seslendiği vatandaşlara, ilçede yaptıkları çalışmaları anlattı. "Biz seçimleri, yattığımız yerden kazanmıyoruz, çalışarak, alın teri dökerek, vatandaşa hizmet ederek kazanıyoruz" diyen Kılıç, konuşmasına şöyle devam etti: "Hastanesinde, okulunda, eğitiminde, yollarında, her bir konu başlığında vatandaşımızın yanı başında durarak kazanıyoruz. Bizim elimizde sihirli değnek yok, sandığa değdireceksin hep oylar sana çıkacak. O sandıktan çıkan her oyu, tek tek vatandaşı ziyaret ederek, tek tek hal hatır sorarak, tek tek insanlarımızın gönlünü kazanarak alıyoruz. İki milletvekili seçimi geride kaldı. Biz kazandık, iki belediye seçimi geride kaldı. Biz kazandık. İki referandum yapıldı, ikisinde de biz kazandık, hamdolsun."

AK Parti'nin, Recep Tayyip Erdoğan'ın şimdiye kadar hiçbir seçimi kaybetmediğini vurgulayan Kılıç, "Şimdi seçime gidiyoruz. AK Parti'nin, Recep Tayyip Erdoğan'ın sırtı, hiç mindere yapışmadı. Hep kazandık ama nasıl kazandık: Hizmet ederek kazandık. Bizim gerçekleşmemiş, hiçbir sözümüz yoktur. 'Salıpazarı'na ilçe hastanesi oluşturacağız' dedik, şimdi tamiratına devam ediyoruz, 1 trilyona yakın para harcıyoruz. Ne için, o sağlık merkezini hastane görüntüsüne kavuşturabilmek için. Yanılmıyorsam 30 yataklı bir ilçe hastanesi olacak. Mutlak suretle 24 saat doktor duracak ve ambulansınız da hazır olacak" dedi.

"...SİLİVRİ'DEN TBMM'YE TÜNEL"

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Samsun mitinginde, Başbakan Erdoğan'la ilgili sözlerini hatırlatan Kılıç, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "Kılıçdaroğlu, geçenlerde Samsun'a geldi, Cumhuriyet Meydanı'nda Başbakanımıza şöyle seslendi, 'Sen Ecevit'in tırnağı bile olamazsın', 'Sen Ecevit'i abdest almadan ağzına alma' dedi. Söz konusu Ecevit'in tırnağı olup olamamaksa Kılıçdaroğlu önce kendi siciline, kendi arşivine baksın. Ecevit Başbakanken, hastanede rehin alan Mehmet Haberal, bugün CHP'nin Zonguldak'tan 1. sıra milletvekili adayı, Ecevit'in memleketinden. Ecevit Başbakanken, mahkemede 'Ecevit akli melekelerini yitirdi, artık Başbakanlık yapamaz, akıl sağlığı yerinde değil' başvurusunu yapan dönemin Ankara Ticaret Odası Başkanı Sinan Aygün CHP'nin Ankara milletvekili adayı. Buyur buradan... Haydi bakalım Kemal Kılıçdaroğlu, sen Ecevit'in tırnağı olabilir misin, olamaz mısın? Ecevit'in koruma müdürü Recai Birgün, televizyon televizyon dolaşıp bunları anlatıyor. Bunların ne yaptıkları belli değil. Bizim çılgın projemiz, İstanbul'a ikinci boğaz; Kılıçdaroğlu'nun çılgın projesi Silivri'den TBMM'ye tünel. Böyle bir şey olabilir mi, bu ne biçim muhalefet anlayışı?"

MHP'nin de CHP'den farkı olmadığını ileri süren Kılıç, MHP'yi de Ergenekon'dan yargılanan isimleri milletvekili adayı olarak gösterdiği gerekçesi ile eleştirdi. Kılıç, Salıpazarı ilçesinde esnaf ziyaretlerinde bulunarak, seçimlerde esnaftan ve vatandaşlardan destek istedi. (AA) 
 



Bu haber 612 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,989 µs