En Sıcak Konular

Hüseyin Tanrıverdi: MHP sandığa gömülecek

3 Mayıs 2011 17:15 tsi
Yaklaşan seçimler öncesi MHP'yi kızdıracak açıklama...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, "Halkımız 2002'de olduğu gibi yavru muhalefet partisini sandığa gömecek, ana muhalefet partisinin desteksiz atışlarının faturasını kesecektir" dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında geldiği Manisa'da esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde bulunan Tanrıverdi, gazetecilerin CHP'den milletvekili adayı Hasan Ören'in kendisine yönelik "siyasi üslup" eleştirisinde bulunduğunu hatırlatması üzerine, üslubunda herhangi bir sorunun olmadığını söyledi.

Tanrıverdi, şöyle konuştu: "Tabii ki doğruları söyleyince rahatsız olan, muhalefet temsilcileri var. Biz AK Parti olarak siyaseti temize çektik. Üslubumuz da oldukça düzgündür. Biz belden aşağı siyaset yapmayız. Eline, beline, diline sahip olmayanları uyarıyoruz. Çünkü, halkımız bunların yaptıklarından dolayı siyasetten ve siyasetçiden soğuyor. AK Parti iktidarının yaptıkları, çılgın projeleri karşısında çıldıranlar, söyleyecek söz bulamayınca kendilerinin bu ayıplarını örtmek adına sözler söylüyorlar. Halkımız bunların ne dediklerini bilmektedir, ne yaptıklarını daha önce görmüştür. AK Parti'yi de 8,5 yıl içinde görmüş ve tanımıştır. Bu ülkeyi yine ileri demokrasi ile tanıştıracak, büyük ekonomi sahibi yapacak, yaşanabilir ve marka şehirler oluşturmayı temin edecek, lider ülke yapacak partinin AK Parti olduğunu biliyor. Bunu da 12 Haziran'da bir kez daha tescilleyecek. 2002'de olduğu gibi halkımız yavru muhalefet partisini sandığa gömecek, ana muhalefet partisinin desteksiz atışlarının faturasını kesecektir."

AA



Bu haber 704 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,461 µs