En Sıcak Konular

Tekin: Kemal Kılıçdaoğlu'nun öğrencileriyiz

3 Mayıs 2011 14:24 tsi
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, kendisiyle ilgili bir dosyayla ilgilenen medya gruplarına seslenerek, "Dosyadaki çete ilişkilerini, kişilerin kimler olduğunu bulsunlar yoksa ben bulurum. Biz Kemal Kılıçdaroğlu'nun öğr

Pendik'te esnaf ziyareti yapan Gürsel Tekin, zaman zaman vatandaşlarla da oturup sohbet etti. Programın ardından gazetecilerin, "Bir çeteden bahsettiniz, bu çeteler kimdir?" sorusu üzerine Tekin, "Bilmiyorum her şeyin bir çetesi oluştu. Yani sadece bizle ilgili değildir. Önümüzdeki süreçte çok farklı süreçler yaşanacak görüyoruz." diye konuştu.

Kendisinin bir dosyasıyla çok yakından ilgilenen medya gruplarının olduğunu belirten Tekin, "O medya gruplarına çağrıda bulunmak istiyorum. O dosyadaki çete ilişkilerine, o dosyadaki insanların kimler olduğuna da baksınlar diyorum. İnşallah yarın öbür gün bakarlar yoksa ben söylerim. Ben merak ediyorum. Bu dosyanın içindeki şahıslar kim? Yani beni yargısız infaz edenler kim? Eğer onlar bulmazsa ben bulurum." ifadesini kullandı.

Bu iddialarıyla ilgili somut bir delilinin olup olmadığına ise, "Biz Kemal Kılıçdaroğlu'nun öğrencileriyiz. Somut olmayan hiçbir şey hakkında konuşmayız." ifadesini kullandı.

CHP Ümraniye ilçe yönetiminden görevden alımlarla ilgili olarak da Tekin, "Ümraniye'deki kardeşlerimizin birçoğu gelip bizden özür diledi. Bizim iç işimizdir, bu aile içi işlerdir. Bunlar olur bunların hiçbir önemi yoktur." şeklinde konuştu.

ÇAMUR ATACAKLAR EN AZ KILIÇDAROĞLU KADAR TEMİZ OLMALI

Başbakanın katıldığı tüm mitinglerinde Kemal Kılıçdaroğlu'nun SSK Genel Müdürüyken SSK'yı batırdığı yönünde açıklamalar yaptığının hatırlatılması üzerine ise Tekin şöyle konuştu: "Kılıçdaroğlu, sayın Başbakan'a ve Başbakan'ın tüm kadrolarına çok medeni bir şekilde bir çağrı yaptı. Başbakan istiyorsa, Kılıçdaroğlu, ekibi ve CHP'nin kadrolarıyla ilgili elinde ne varsa sayın Kılıçdaroğlu ile beraber ekranların karşısına çıkar. Bütün insanlar da merak eder bu ülkede ne olmuş ne olmamış diye. Bu ülkede Kılıçdaroğlu'na çamur atacakların en az Kılıçdaroğlu kadar temiz olmaları lazım. Başbakan'ın İstanbuldaki kadrolarına sesleniyorum. İstanbul'da biz de siyaset yapıyoruz onlar da yapıyor. Olup bitenlerle ilgili hangi kanalı isterlerse hepimiz hazırız. İstanbul'da organize yolsuzluğun nasıl olduğunu, yani böyle asparagas İzmir'leri basarak falan değil, yürekleri yetiyorsa çıkarlar karşımıza konuşuruz."

Cihan



Bu haber 529 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,649 µs