En Sıcak Konular

Trabzonspor'dan ziyaret açıklaması

28 Nisan 2011 15:54 tsi
Trabzonspor Kulübü'nden, Başbakan Erdoğan'ı ziyaretleriyle ilgili açıklama geldi...

Trabzonspor Kulübü, kulüp başkanı Sadri Şener ve yönetim kurulu üyelerinin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaretinin, sportif bir beklenti adına gerçekleştirilmediğini duyurdu.

 Trabzonspor Kulübü, kulüp başkanı Sadri Şener ve yönetim kurulu üyelerinin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaretiyle ilgili medyada ve kamuoyunda yer alan bazı değerlendirmeler üzerine açıklama yaptı. Söz konusu ziyaretin sportif bir beklenti adına gerçekleşmediği belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi: "Bahse konu ziyaret, mevcut stadyumun Şampiyonlar Ligi maçlarına uygun hale getirilerek, Akyazı Projesi kapsamında kulübümüze yeni tesisler kazandırılması doğrultusunda destek talebinde bulunmak amacına yöneliktir. Sayın Başbakanımız, her iki konuya başından beri gösterdiği yakınlığı sürdürerek, gereken katkıyı yapacağını bildirmiş ve projelerin sağlıklı biçimde hayata geçirileceğinin güvencesini vermiştir. Yine ziyarette kulübümüzün eski başkanı, Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Sayın Faruk Nafız Özak ile eski TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar'ın yer alması da bahsedilen projeler kapsamındaki bilgileri ve ilgileri gereğidir. Başbakanlık ziyaretimizin randevusu da ligde son hafta oynanan müsabakaların öncesinde alınmıştır. Bunlar dışında yapılan yorumlar gerçeğin fazlasıyla uzağındadır."

Açıklamada ayrıca şu görüşlere yer verildi: "Trabzonspor Kulübü elbette katkı anlamında demokrasinin vazgeçilmez unsurları olan siyasi partilerden, sivil toplum örgütlerinden faydalanabilir, faydalanmalıdır da. Ancak yönetim kurulumuz, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da siyasi anlamda her partiye ve oluşuma eşit uzaklıkta durmaya özen gösterecektir. Trabzonspor siyaset üstüdür, bu konumundan da taviz vermeyecektir." (AA)



Bu haber 611 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,129 µs