En Sıcak Konular

Bahçeli: 9 senede hiçbir sorunu çözmediler

27 Nisan 2011 19:21 tsi
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Gerede ve Bolu'daki mitingin ardından Düzce'ye geldi. Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde Partisi tarafından düzenlenen mitingde konuşan Bahçeli, hükümete yüklendi.

9 senede hiçbir sorunun değişmediğini iddia eden Bahçeli, 12 Haziran seçimlerinde AKP'nin değiştirilmesi gerektiğini savundu.Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 12 Haziran Genel seçimleri öncesi seçim çalışmaları kapsamında Düzce'ye geldi. Düzce'ye gelişinde Kaynaşlı Durmuşoğlu tesislerinde partililerce karşılanan Bahçeli, Kaynaşlı merkeze geçerek burada partisinin düzenlediği mitinge katıldı. Yaklaşık bin 500 partilinin katıldığı mitingde konuşan Bahçeli, "Ülkemizin iktidar değişimi, millet iradesine dayalı olmalı. Millet iradesiyle iktidar değişiminin yolu ise seçimlerdir. Onun için seçimlere önem vermek durumunda olmalıyız. Ve yüksek bir katılımla seçimleri gerçekleştirmeliyiz. Özel bir mazeretiniz olmadığı takdirde hem kendiniz, hem aileniz, hem de yakın çevrenizi harekete geçirerek mutlaka sandığa gitmelisiniz ve sandıkta gönlünüzden geçen siyasi partiyi tercih ederek vatandaşlık ödevinizi yerine getirmelisiniz." dedi.

Bahçeli, Kaynaşlı ilçesinde düzenlenen mitingde yaptığı konuşmasında Hükümete ve AK Parti'ye yüklendi. Bahçeli, "Çıraklık dönemi, kalfalık dönemi ve ustalık dönemi derken seçimlerde şunu düşünün: Hangi işi yaptı da çıraklığı tam oldu, hangi işi yaptı da kalfa oldu, şimdi usta olacak, nasıl olacak? Bu ülkede işsizlik çözüldü mü? Sağlık sorunları çözüldü mü? İnsanların maddi durumunda bir düzelme oldu mu? Bütün bunları kendinize sorun ve öyle karar verin. Eğer Ülkede bütün sorunlar çözüldüyse ve bütün bunlar böyle değilse Hakkari'de Yüksekova'daki yangın neyin nesi. İstanbul sokaklarındaki molotof kokteylleri niye patlıyor hala. Kadına şiddet niye artıyor, orman içi ve yol kenarlarında kadınlar neden katlediliyor. Asayişsizlik olarak suç oranları neden artıyor. Gasp, hırsızlık başını almış gidiyor, niçin gidiyor. Bunların hepsinde bir iyileşme olmadan çırağı kalfa, kalfayı usta yapmak mümkün değildir." ifadelerini kullandı.

Bahçeli, hükümet tarafından muhtaç vatandaşlara gönderilen yardım paketlerine de değinerek, "Açlığı gidermek için yoksul insanlara paket gönderiyor. Bunu bir kere yapsa tamam dersiniz, ama bunlar bayramlarda özel günlerde seçim yaklaştığında dağıtıyorlar, yani dağıttıkları paketlerle oy kazanmaya uğraşıyorlar." eleştirisinde bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli daha sonra Düzce'ye hareket etti. Düzce İstanbul Caddesi üzerinde bulunan seçim bürosunun açılışına katılan Bahçeli, daha sonra Gölyaka ve Cumayeri ilçelerindeki mitinglere katıldı.

cihan



Bu haber 635 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,383 µs