En Sıcak Konular

Çelik'ten Kılıçdaroğlu'na miting dersi

27 Nisan 2011 18:45 tsi
Devlet Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Faruk Çelik, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik sözlerini değerlendirdi.

Üslubu ölçüsüz olarak nitelendiren Bakan Çelik, Kılıçdaroğlu'nun genel başkan olduğunu, ancak lider olamadığını savunarak, miting dersi verdi.

Faruk Çelik Şanlıurfa'daki gezi ve incelemelerini sürdürüyor. Çelik, dün Suruç bugün ise Siverek ve Hilvan ilçelerini ziyaret etti. Kılıçdaroğlu'nun Başbakan Erdoğan'a yönelik küfürlü konuşmasını değerlendiren Çelik, Kılıçdaroğlu'nun iki gün önce ölçülü siyaset yapacağı yönündeki açıklamalarını hatırlatarak, "CHP lideri Kılıçdaroğlu seçim meydanlarında daha 2 gün önce çok ölçülü bir siyaset yapacağını söylemişti. Bu cümlesi, Kılıçdaroğlu'nun ölçüsüzlüğün ne kadar zirvesinde olduğunu gösteriyor." dedi.

Kılıçdaroğlu'nun niyetinin er ya da geç davranışlarına yansıdığını ifade eden Çelik, "Demek ki bu kadar kin ve nefret dolu. Bu nefret ve küfür söylemi acizliğinin ve mahkumiyetinin bir gereği." şeklinde konuştu.

Bir genel başkanın nerede ne konuşacağını bilmesi gerektiğini belirten Çelik, Kılıçdaroğlu'nun liderlik vasfına ulaşamadığını iddia ederek konuşmasını şu şekilde sürdürdü: "Bir genel başkan seçim mitinglerinde ne konuşacağının notlarını alır. Bir lider ne konuşacağının başını sonunu bilir, ona göre konuşur. Kılıçdaroğlu bir genel başkan olmuş, ama bir lider olamamış maalesef. Kılıçdaroğlu ayrıca siyasette bir yerlere gelmeyi, iktidar olmayı istiyorsa uzun yıllar siyasetin kitabını ve görgüsünü yazmış Başbakan'ımız Recep Tayyip Erdoğan'ı her zaman örnek alması gerekir."

cihan



Bu haber 660 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,534 µs