En Sıcak Konular

'Bu MHP'ye bir komplodur'

27 Nisan 2011 16:26 tsi
'Bu MHP'ye bir komplodur' Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili Mehmet Şandır, internette yer alan ve MHP'nin üst düzey yöneticilerine ait olduğu iddia edilen görüntülerin partilerine yönelik bir komplo ve tuzak olduğu belirtti.

Söz konusu kişilerin saygın isimler olduğunu ifade eden Şandır, "Ancak yanlış yapan bedelini öder" dedi.

Şandır Mersin Gazeteciler Cemiyetine yaptığı ziyarette basın mensuplarının MHP'li üst düzey iki yöneticiye ait olduğu iddia edilen görüntülerle ilgili sorularını cevaplandırdı.

Her partide yanlış yapanın olabileceğini ve yanlışın cezalandırılabileceğini ifade eden Şandır, görüntülerin servise konulduğu tarihe dikkat çekti.

25 Nisan tarihinin listelerin kesinleştiği tarih olduğunu ifade eden Şandır, "25 Nisan'ın akşamına kadar bu kasetler servise konulmuyor. Saat 18.00'den sonra servise konuluyor. Belli ki bu bir komplodur. Belli ki MHP'ye karşı bir takım çevrelerin güçlerin bir tuzağıdır" diye konuştu.

İsmi geçen insanların saygın ve değerli arkadaşları olduğunu vurgulayan Şandır

şöyle devam etti: "Ama insandır bir yanlış yapmışsa yaptığı yanlışın hem hesabını verir. Eğer gerçekten yanlışta yapmışsa bedelini de öder. Ama bu bedeli MHP'ye ödetmeye hiç kimsenin hakkı yoktur. Hiç kimsenin haddi değildir. MHP arı duru tertemiz bir partidir. Hiçbir yanlışa yer verilmez. Hiçbir yanlışa imkan, zemin, fırsat vermez. Ama bunun bir komplo olduğu açıktır."

SİYASİ ÜSLUBUN BOZULMASININ SORUMLUSU BAŞBAKAN'DIR

Gazetecilerin siyasetteki üslupla ilgili sorularını da cevaplayan Şandır, Türkiye'de siyasi üslubun bozulmasının sorumlusu olarak Başbakan Tayyip Erdoğan'ı gösterdi.

Siyaset ve hayatın önde olana göre şekillendiğine dikkat çeken Şandır, "Askerlik yapanlar bilirsiniz. 'Hizaya gel' denilince en öndekine göre hizaya gelinir. Türkiye'de siyasi üslubun bozulmasının sorumlusu Sayın Başbakandır. Çünkü önde olan odur. Başbakan bu üslupla konuştuğu sürece muhalefet partilerin liderleri Başbakana cevap verirken maalesef onun seviyesine düşmemek için azami dikkat gösterirken bu gerginlik yaşanmaktadır. Bunun sorumlusu sayın Başbakandır. Çünkü Başbakan hakaret edince hakarete cevap vermek bir zorunluluk haline gelmektedir.

Türkiye'de milletimizin şikayet ettiği gerginliğin sorumlusu Başbakan'dır" diye konuştu.

Başbakan'ın açıkladığı çılgın proje hakkında da yorum yapan Şandır, projenin ne olduğunu gazetecilere sordu. Şandır, "İstanbul'a ikinci bir boğaz daha yaptırılacakmış. Niye olmasın. Sayın Cumhurbaşkanının memleketine de deniz getirmeleri lazım. Kayseri'ye de deniz istiyoruz" dedi.



Bu haber 1,340 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,668 µs