En Sıcak Konular

Gürsel Tekin, Kılıçdaroğlu'nu savundu

26 Nisan 2011 13:35 tsi
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Zonguldak mitingindeki sözlerinin medyada yer almasını eleştirdi.

Tekin, "Sayın genel başkanımızın yaşamında -sadece siyaset yaşamında değil- hayatının hiçbir alanında ağzından küfürlü kelime çıkmayacağını herkes çok iyi bilir." dedi.

Gürsel Tekin, partisinin Üsküdar Burhaniye Mahallesi'ndeki seçim bürosunun açılışını yaptı. Açılış sonrası partililere seslenen Tekin, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Zonguldak mitingindeki söyleminin medyada yer almasına tepki gösterdi. Tekin, ""Zonguldak'ta sayın genel başkanımızın bir konuşmasının bir noktası bugünkü bazı gazetelerde manşet olmuş. Sayın genel başkanımızın yaşamında -sadece siyaset yaşamında değil- hayatının hiçbir alanında ağzından küfürlü kelime çıkmayacağını herkes çok iyi bilir. Bu konuyu manşet yapan gazetelere sormak istiyorum; şöyle bir geriye dönün bakın. Tarihi misyonu olan Cumhuriyet Halk Partisi gibi bir partiye 'cibilliyetsiz parti' diyen Tayyip Erdoğan değil miydi? Bütün siyasi partilere 'bunlar şerefsizdir' demedi mi Tayyip Erdoğan? Sadece kendi sorunlarını anlatmak için 'sayın başbakanım, bir saniye derdimi anlatmak istiyorum' diyen sıradan vatandaşa 'al ananı git diyen' sayın başbakan değil miydi? Şimdi bütün bunları hiç görmeyeceksiniz, sayın genel başkanımızın ağzından çıkmayan bir kelimeyi çıkmış gibi haber yapacaksınız. Yani el insaf. Hani derler ya 'insanın fikri neyse zikri de odur' Demek ki siz böyle düşünüyorsunuz. Sayın genel başkanımızın böyle bir üslup kullanması mümkün değil. Özellikle bazı medya organlarının ivedilikle bunu düzeltmesi lazım." şeklinde konuştu.

BAŞBAKAN'IN BÖREKÇİSİNİ ZİYARET ETTİ

Bu arada Gürsel Tekin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da evinin bulunduğu Burhaniye Mahallesi'nde vatandaşlarla ve esnafla sohbet etti. Başbakan Erdoğan'ın börek aldığı iş yerine gelen Tekin, "Dediler 'iyi börek yapıyor, sayın başbakan gelip buradan börek yiyor' inşallah biz de gelir yeriz.' şeklinde konuştu. Daha sonra bir simitçiye giden Tekin, aldığı simitleri basın mensuplarına ikram etti. Tekin, "Sayın başbakanımız da bu simitlerden yiyor." dedi.

Gürsel Tekin, hematoloji hastası 58 yaşındaki Ayhan Kaleli isimli bir partiliyi de evinde ziyaret etti. Tekin, Kaleli ailesiyle birlikte basın mensuplarına poz verdi.

cihan



Bu haber 671 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,796 µs