En Sıcak Konular

'MHP tek başına iktidarı hedefliyor'

26 Nisan 2011 11:51 tsi
Devlet Bahçeli: MHP, kavgadan ve çatışmadan uzak kalarak tek başına iktidarı hedefliyor.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partilerinin, şartlar ne olursa olsun kavgadan ve çatışmadan uzak kalarak, demokrasinin ilkeleri doğrultusunda tek başına iktidar amacına kilitlendiğini bildirdi.

Yazılı bir açıklama ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a cevap veren Bahçeli, Türk milletinin çatışma dinamiklerinin yoğunlaştığı ve gerilim taraftarlarının şımardığı bir ortamda, tercihini sandıkta göstereceğini ve bunun da herkes için bağlayıcı olacağını vurguladı. Partilerine yönelik karalama kampanyasının, kafaları karıştırmak için asılsız seçim anketlerinin ve iftiralarının seviyesinde son zamanda artış olduğunu iddia eden Bahçeli,AK Partikaynaklı kamuoyu hazırlama ve halkla ilişkiler faaliyetlerinin MHP'yi hedef aldığını savundu. Bahçeli, 12 Haziran seçimleri sonrasında Türkiye'nin etnik terör ve bölücü emellere teslim edilebilmesi için çok tehlikeli bir senaryonun devreye sokulduğunu ileri sürdü.

MHP'yi hedef alan sinsi ve kalleşçe oyunların yeni olmadığını dile getiren Bahçeli,12 Eylül2010 referandumu öncesinden başlayarak kirli aktörleri ve iğrenç yöntemlerinin tüm çıplaklığıyla belli olan fitne taarruzunun, niyeti ve amacı net olarak bilindiğini belirtti.

Seçimlerde, "Türk milletinin ayrıştırılabilmesi, yeni anayasada etnik kimliklerin tanınabilmesi ve bölünmüş bir Türkiye'nin ortaya çıkabilmesi" için MHP'nin ikna ya da tasfiyesinin planlandığını iddia eden Bahçeli, şöyle devam etti:

"Başbakan Erdoğan'ın ve parti yöneticilerinin öfke dolu kaba ifadelerine eşlik eden hayasız ithamlarının arkasındaki nedenler bunlardır. Bu çerçevede, MHP'ye oy ve gönül veren milyonlarca Türkiye sevdalısına hakaretler yağdırılmasının tartışmasız sebebi, AKP'nin karanlık politikalarına hareket imkanı ve zemini yaratma isteğidir. Rengini şehit kanından almış al bayrağımızı yerlerde sürüyen, ayaklarını silen, yırtma küstahlığını gösteren alçaklara sesini dahi çıkaramayan Başbakanın sıra milletimizin birliğine ve kardeşçe yaşamasına sadakatle bağlı olan milliyetçilere geldiğinde izansızca saldırması asla affedilmeyecek bir densizlik örneğidir."

"PROVOKASYONLAR BAŞARIYA ULAŞAMAYACAK"

Milliyetçi Hareket'e ve ülkücü gençliğe yönelik kışkırtmaların, tezgahların, provokasyonların ve bühtanların asla sonuç vermeyeceğini ve hiçbir art niyetin başarıya ulaşamayacağını muhataplarının bilmesinde yarar olduğunu vurgulayan Bahçeli, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bu itibarla, seçim süresince meydana gelebilecek her türlü kargaşa ve gerginlikten de ziyadesiyleAKPsorumlu ve suçlu olacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi'ne yönelik düşmanca yaklaşan Başbakan ve partisinin, çamur atmaya ve kara çalmaya dayalı politikalarının sonuç doğurmayacağını ve 12 Haziran seçimlerinden hüsranla çıkacağını herkes görecektir. Şüphesiz AKP'ye oy vermiş muhterem vatandaşlarımızın da gelişmelerden rahatsızlık duydukları açıktır. Başbakan Erdoğan'ın aldatmaya, çarpıtmaya, fesada, nefrete, bölünmeye, kötü söze ve inkâra dayalı siyasi duruşuna AKP'li kardeşlerimizin de söyleyecek bir sözünün olacağı kuşkusuzdur. Milliyetçi Hareket Partisi şartlar ne olursa olsun, kavgadan ve çatışmadan uzak kalarak, demokrasinin ilkeleri doğrultusunda tek başına iktidar amacına kilitlenmiştir. Ancak partimiz, üzerine gelecek belaları ve ihanet ittifakının hücumunu def edecek, etkisizleştirecek ve hükümsüz kılacak güce ve kudrete de ziyadesiyle sahiptir."

cihan




Bu haber 619 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,164 µs