En Sıcak Konular

'Özkök'ün attığı manşetleri çok iyi biliyoruz

23 Nisan 2011 09:25 tsi
'Özkök'ün attığı manşetleri çok iyi biliyoruz Hüseyin Çelik, Ertuğrul Özkök ve Hürriyet'e sert çıktı: Kimin ara rejim tahrikçisi olduğunu herkes biliyor.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, ’Ara rejim çuvalladı’ başlıklı yazısı nedeniyle Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök’e sert eleştirilerde bulundu. Hükümetin ara rejim yapmakla itham edilmesinin kabul edilemez olduğunu belirten Çelik, “Bizim toleransımız ve davranışımızı birilerinin zaaf olarak görmemesi gerek. İktidar partisi kimsenin şamar oğlanı falan değildir” dedi. Merkez medyanın yıllarca derin devletin payandası ve ara rejimlerin şakşakçılığını yaptığı iddiasında bulunan Çelik, Özkök’ün yazısı için şunları söyledi:

“Tahrikçileri herkes biliyor”

“Yıllarca Hürriyet’in Genel Yayın Yönetmenliğini yapan Ertuğrul Özkök, dünkü yazısında bize ara rejim yapmakla ilgili ithamda bulunmuştur. Kimin ara rejim tahrikçisi olduğunu herkes biliyor. 28 Şubat’tan önce cuntacıların verdiği talimatlarla manşet atan, gazetecilerin andıçlarla baskı altına alındığı Özkök ve benzeri gazeteciler bu cuntacıların gözdesiydi. Onlar verilen talimatlarla manşet atmaya devam ediyorlardı. 12 eylül ve 28 Şubatı meşrulaştırmaya devam ettiler. Aynı şahıs bizi ara rejim kurmakla suçluyor. Maalesef kendisiyle birlikte kılcal damarlarına kadar CHP’li olan kalemşörleri halkın iktidarına saldırmaya devam ediyor. Biz 28 Şubat sürecinde Ertuğrul Özkök’ün yönetimindeki Hürriyet Gazetesi’nin attığı manşetleri çok iyi biliyoruz.”

“Cuntacılara boyun eğmeyiz”

“Ertuğrul Özkök yıllarca başyazarı olan Oktay Ekşi’yle beraber milletin değerlerine haksızlık etmeye devam ettiler. Her alanda bin bir türlü zorluklarla boğuşarak Türkiye’yi anlamsız yasaklardan kurtararak bugünlere gelmiş olan Başbakanımız’a bu şekilde itham etmek Özkök’lerin haddi değildir. Ben bugüne kadar bir köşe yazarını doğrudan muhatap olarak bir basın toplantısı yaptığımı hatırlamıyorum. Mafyacılara, cuntacılara, çetecilere boyun eğmedik. Onlar adına kalem oynatan kalemşörlere hiç boğun eğmedik. Bundan sonra da eğmeye niyetimiz yok. Özkök birilerine eleştirecekse kendisinin de içinde bulunduğu zihniyeti eleştirsin.”



Bu haber 992 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,343 µs