En Sıcak Konular

CHP'li Güneş fetva verdi

22 Nisan 2011 23:32 tsi
CHP'li Güneş fetva verdi Kılıçdaroğlu'nun seçim beyannamesini bir programda değerlendiren Hurşit Güneş büyük bir skandala imza attı.

Daha önce 'Kürtler kucağımıza oturacak' diyerek tepkileri üzerine çeken CHP Genel Başkan Yardımcısı Hurşit Güneş, bu kez diğerini gölgede bırakacak bir skandala daha imza attı.

Güneş, SKY Türk'te katıldığı programda 'CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim beyannemesini açıklama saatinin neden  cuma saatine getirildiğinin sorulması üzerine Türk siyaset tarihine geçecek bir skandala imza attı.

İLK SKANDAL KILIÇDAROĞLU'NDAN

Kılıçdaroğlu, herkesin merakla beklediği CHP seçim beyannamesinin cuma saatine denk getirdi. Ve bu durum kısa sürede televizyon kanallarında ve sosyal paylaşım sitelerinde günün konusu haline geldi. Yapılan yorumlar da, CHP'nin hedef kitlesini cumaya gidenlerden seçmediği yönünde oldu. Hatta CHP'ye yakın kimi çevrelerce de 'millete yabancılaşmak' olarak yorumlandı.

Bu tartışmalar sürerken, Kılıçdaroğlu'nun vekili Hurşit Güneş devreye girdi ve liderinin hatasını düzelteyim derken kendisi yeni bir skandala neden oldu. CHP Genel Başkan Yardımcısı Hurşit Güneş seçim beyannemesini değerlendirmek üzere SKY TÜRK'te katıldığı programda 'Seçim beyannemesinin neden cuma namazına denk getirildiği' soruldu. İlk başta soruyu geçiştiren Güneş konuyu Kürt meselesiyle ilgili başka bir mevzuya getirdi ve soruyu geçiştirdi.

"CUMAYI KAZA YAPSINLAR"

Programın ilerleyen dakikalarında aynı konuyla ilgili izleyici mailinin sorulmasına sinirlenen Güneş büyük bir skandala imza atarak, 'Cumayı kaza etsinler' dedi. Bunun üzerine program bir an dondu kaldı. Birileri tarafından uyarılmış olmalı ki 'Biliyorum Cuma namazının kazası yok ama yine de kaza etsinler' diyerek gafını toparlamaya çalıştıysa da başarılı olamadı.

CHP'nin seçim beyannamesini açıklama saatini cuma saatine denk getirmesi 'halktan uzaklaşmak' olarak yorumlanmıştı. Şimdi Güneş'in devirdiği çamla CHP uzunca bir süre dillere düşeceğe benziyor.

Daha önce de 'Kürtler kucağımıza oturacak' diyerek eleştirileri üzerine çeken Güneş'in bu skandal cümlesi Türk siyaset tarihine geçecek gibi görünüyor.

İŞTE SİYASET TARİHİNE GEÇECEK O SKANDAL...


rotahaber



Bu haber 1,095 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,054 µs