En Sıcak Konular

Karayollarında son durum

22 Nisan 2011 10:04 tsi
İşte yol yapım ve onarım çalışmalarının sürdüğü yollar...

Karayollarının bazı kesimlerindeki yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yaptığı açıklamaya göre, Karabük-Yenice-Zonguldak yolunun Bolkuş mevkii ve Bitlis-Baykan yolunun Betonya Kavşağı heyelan nedeniyle kapalı olacak.

Anadolu Otoyolunun Ankara-Gerede Kesimi 41-43. kilometreleri arasındaki Aşağıada Viyadüğünde köprü bakım onarım çalışmaları nedeniyle 15 Mayıs'a kadar Ankara-İstanbul istikameti trafiğe kapatılacak. Ulaşım İstanbul-Ankara istikametinden iki yönlü olarak sağlanacak.

Trabzon-Maçka yolunun 5-27. kilometreleri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım servis yolundan kontrollü olarak verilecek.

Balıkesir-Akhisar yolunun 20-30. kilometreleri arasındaki asfalt çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak verilecek.

Milas-Yatağan yolunun 4-19. kilometreleri arasındaki (Kozağaç mevki, Boğayokuşu mevki ve Karaltı mevki) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Salı ve Perşembe günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol kısa süreli aralıklarla trafiğe kapatılarak ulaşım kontrollü olarak devam edecek.

Gaziantep-Şanlıurfa Otoyolunun Organize Sanayii Kavşağı ile Şanlıurfa Kuzey Kavşağı arasında bulunan D.D.Y. ve Şanlıurfa-Diyarbakır Devlet yolu Köprülerinde yapılacak olan Genleşme Derzi ve bakım-onarım çalışmaları nedeniyle 30 Nisan'a  kadar ulaşım tek şeritten ve kontrollü sağlanacak.

Gürün-Darende yolunun 0-19. kilometreleri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Edirne-Babaeski-Lüleburgaz yolunun 7-77. kilometreleri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri istendi.

Malatya-Gölbaşı Ayr.-Darende yolunun 46-59. kilometreleri arasındaki bölünmüş yol yapım çalışmalarından dolayı zaman zaman yol trafiğe kapatılacağından sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Finike-Elmalı yolunun 48-50. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle pazartesi, çarşamba ve cuma günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 33-87. kilometreleri arasında muhtelif kesimlerde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-19.00 saatleri arasında yol aralıklarla ulaşıma kapalı olacak.

Zonguldak-Ereğli yolunun 54-56. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 15.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapalı tutulacak.

Ortaklar-Söke-Milas yolunun 0-9. kilometreleri (Bafa Gölü mevki) ile 30-39. kilometreleri (Milas Devlet Hastanesi mevki) arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı, çarşamba, perşembe ve cumartesi günleri 13.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.

Marmaris-Gökova yolunun 5-6. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle çarşamba ve cumartesi günleri 13.00-15.00 saatleri arasında yol aralıklarla ulaşıma kapatılacak.

Ortaklar-Söke-Milas yolunun 57-61. kilometreleri arasındaki (Bafa Gölü mevki) sürdürülen patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı, çarşamba ve perşembe günleri 13.00-17.00 saatleri arasında yol aralıklarla trafiğe kapatılarak ulaşım kontrollü olarak sağlanacak.

Menemen-Manisa yolunun 0-15. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle her gün 14.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.

aa

 




Bu haber 607 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,742 µs