En Sıcak Konular

Karayollarında son durum

19 Nisan 2011 09:40 tsi
İşte yol yapım ve onarım çalışmalarının sürdüğü yollar...

Karayollarının bazı kesimlerindeki yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle sürücülerin, trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Bandırma-Susurluk yolunun 32 ve 33. kilometreleri arasında sürdürülen DDY-2 Köprüsü yapımı işinde kiriş montajı yapılacağından yolda 08.00-15.00 saatleri arasında ulaşım kontrollü olarak sağlanacak.

Aydıncık-Silifke yolunun 30-33. kilometreleri arası Yeşilovacık Beldesi Karayar-Çeşme Mevkisinde 13.00-17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek patlatma çalışmaları nedeniyle yol ulaşıma kapatılacak.

Bursa- İnegöl-Bozüyük yolunun 79-82. kilometreleri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle 20 Nisana kadar ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak gerçekleştirilecek.

Ardeşen-Hopa yolunun Ardeşen ilçesi Işıklı köyü mevkisinde yapılacak yaya üst geçidi montaj çalışmaları nedeniyle 22 Nisana kadar trafik tek şeritten ve kontrollü olarak sağlanacak.

Ardeşen-Hopa yolunun Şenyurt köyü mevkisindeki yaya üst geçidi montaj çalışmaları nedeniyle 22 Nisana kadar ulaşım tek şeritten ve kontrollü olarak sağlanacak.

Havran-Balıkesir yolunun 51-53. kilometreleri arasındaki (Balya Ayrımı) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 20 ve 22 Nisan tarihlerinde 14.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.

Malatya-Gölbaşı Ayrımı-Darende yolunun 46-59. kilometreleri arasındaki bölünmüş yol yapım çalışmalarından dolayı zaman zaman yol trafiğe kapatılacağından sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Finike-Elmalı yolunun 48-50. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle pazartesi, çarşamba ve cuma günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Ankara-İstanbul Otoyolunun Bolu Doğu Kavşağı ile Yeniçağa Kavşağı arasındaki üst yapı onarım çalışmaları nedeniyle nisan ayı boyunca Ankara-İstanbul istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü olarak verilecek.

Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 33-87. kilometreleri arasında muhtelif kesimlerde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-19.00 saatleri arasında yol aralıklarla ulaşıma kapatılıyor.

Zonguldak-Ereğli yolunun 54-56. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 15.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılıyor.

Ortaklar-Söke-Milas yolunun 0-9. kilometreleri (Bafa Gölü Mevkisi) ile 30-39. kilometreleri(Milas Devlet Hastanesi Mevkisi) arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı, çarşamba, perşembe ve cumartesi günleri 13.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.

Marmaris-Gökova yolunun 5-6. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle çarşamba ve cumartesi günleri 13.00-15.00 saatleri arasında yol aralıklarla ulaşıma kapatılacak.

Ortaklar-Söke-Milas yolunun 57-61. kilometreleri arasındaki (Bafa Gölü Mevkisi) sürdürülen patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı, çarşamba ve perşembe günleri 13.00-17.00 saatleri arasında yol aralıklarla trafiğe kapatılarak ulaşım kontrollü olarak verilecek.

Menemen-Manisa yolunun 0-15. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle her gün 14.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılıyor.

Milas-Yatağan yolunun 4-19. kilometreleri arasındaki (Kozağaç Mevkisi, Boğayokuşu Mevkisi ve Karaltı Mevkisi) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı ve perşembe günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol kısa süreli aralıklarla trafiğe kapatılarak ulaşım kontrollü olarak gerçekleştiriliyor.

aa

 

 



Bu haber 516 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,515 µs