En Sıcak Konular

İlhan Cihaner'den sürpriz destek

19 Nisan 2011 08:59 tsi
İlhan Cihaner'den sürpriz destek

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, İsmailağa Cemaati mensupları tarafından karşılanmasına sürpriz bir destek geldi.

"Kutlu Doğum Haftası" dolayısıyla İstanbul'da düzenlenen törene katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, İsmailağa Cemaati mensupları tarafından karşılanmasına son dakika CHP'nin Denizli milletvekili adayı olan Erzincan eski Cumhuriyet Başsavcısı İlhan Cihaner'den destek geldi.

Medeni bir hareket

Erzincan Cumhuriyet Başsavcılığı görevini sürdürürken, İsmailağa Cemaati'ne yönelik soruşturma ile gündeme gelen Cihaner, sözkonusu olayla ilgili BUGÜN'e yaptığı açıklamada, "Her şeyi değerlendirmek ve yorum yapmak yanlış olur. Bunlar boş ayrıntılar. Normal, insani ve medeni bir hareket. İnsanlar sokakta nasıl karşılanırsa öyle karşılaşmışlar" dedi. Ergenekon davasının tutuksuz sanığı olan Cihaner, Merkez Yönetim Kurulu (MYK) tarafından hazırlanan ve Parti Meclisi'ne (PM) sunulan milletvekili listesinde yer almaması ve daha sonra kontenjan adayı olarak listeye girmesi konusunda ise, açıklama yapmak istemediğini belirtirken, "Parti yetkilileri gereken açıklamaları yaptı" diye konuştu. 14 Nisan Perşembe akşamı "Kutlu Doğum Haftası" dolayısıyla İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu'ndaki etkinlikte, Kılıçdaroğlu'nu girişte, İsmailağa cemaati mensupları Sinan Aktaş ve Fahri Uzun karşılamıştı. Kılıçdaroğlu, cemaat üyeleri ile kısa süre sohbet ederken, CHP liderinin, salona birlikte girme teklifini bazı partililerin uyarısına rağmen "Hiçbir sorun yok" diyerek kabul ettiği ortaya çıkmıştı.

"Barış için"

Aktaş, ilgi çeken sohbetle ilgili olarak, Kılıçdaroğlu'na dünya ve ahirette saadetler dilediklerini, salona birlikte girmeyi teklif ettiklerini, amaçlarının Türkiye'ye barış görüntüsü vermek olduğu değerlendirmesi yapmıştı.

bugün

 



Bu haber 1,155 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,723 µs