En Sıcak Konular

İstanbul'da yarım ton esrar ele geçirildi

11 Nisan 2011 13:40 tsi
Narkotik polisinin izlediği uyuşturucu zanlılarına yönelik operasyon nefes kesen bir takip sonucu 500 kilogram esrarın ele geçirilmesiyle sonuçlandı.

Takip sırasında kaçmaya çalışan bir aracın peşine düşen polisin havaya ateş etmesi, mahalle sakinlerinde “birini vurdular” korkusuna neden oldu. Çok geçmeden olayın narkotik operasyonu olduğu, kimsenin yaralanmadığı anlaşıldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından takip edilen esrar zanlılarına yönelik operasyonda harekete geçen polis timleri, uyuşturucu taşındığı belirlenen bir aracın peşine düştü. Aracı ticari taksiyle takip eden polis, defalarca “dur” ihtarında bulundu. Ancak cipin içindeki zanlılar kaçmayı tercih etti. Ticari taksidekilerin polis olduğunu anlayan şüphelilerin kaçışı Şişli Okmeydanı Memorial Hastanesi önüne kadar devam etti.

POLİSE İHBAR: SİLAHLI SALDIRI VAR, BİRİNİ VURDULAR

Takipten kaçmaya çalışan çalışan uyuşturucu zanlıları kaza yapınca taksiden inen polisler zanlıları yakalamak için zamana karşı yarışmak durumunda kaldı. Kaza yapan aracın yanına gelen polisler havaya ateş ederek 3 kişiden ikisini olay yerinde yakaladı. Ancak üçüncü şüpheli kaçarak izini kaybettirdi. Bu sırada olayı evlerinden gören vatandaşlardan biri polisi arayarak silahlı saldırıda bulunulduğu ihbarını yaptı. İlçe polisinin alarma geçmesinin ardından olay kısa süre sonra ortaya çıktı. Operasyonun narkotik timlerinin bilgisi dahilinde gerçekleştiği anlaşıldı.
Araçta yapılan aramada 50 kilogram esrar ele geçirildi. Zanlılara ait evde yapılan aramada ise 450 kilogram esrar daha ele geçirildi. Polisin tespitlerine göre Büyükçekmece’deki evde ele geçirilen uyuşturucunun İstanbul’a Diyarbakır’dan getirildiği ve iç piyasaya sürülmek üzere hazırlandığı belirlendi. Gözaltına alınan N.K., A.N.K., Ş.A., R.A., ve N.K adliyeye sevk edildi.

Cihan

 

 



Bu haber 502 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,936 µs