En Sıcak Konular

Bu haberi okumadan yola çıkmayın

10 Nisan 2011 11:31 tsi
Karayollarının bazı kesimlerinde yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Mekece-Bilecik-Bozüyük yolunun 71-73. kilometreleri arasındaki köprü genleşme derzi bakım çalışmaları nedeniyle 19 Mayıs'a kadar ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü düzenlenecek.

Cide-İnebolu yolunun 3-4. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle saat 20.00'ye kadar yol ulaşıma kapatılacak.

Ankara Çevre Otoyolu ayrımı-Kırıkkale-Samsun yolunun 20. kilometresinde bulunan Elmadağ DDY Üstgeçit Köprüsündeki onarım çalışmaları nedeniyle Samsun-Ankara istikameti trafiğe kapatıldığından ulaşım kavşak kolundan sağlanıyor.

Finike-Elmalı yolunun 48-50. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle pazartesi, çarşamba ve cuma günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapalı tutulacak.

İyidere-İkizdere-İspir yolunun 22-44. kilometreleri arasındaki Ovit Dağı Mevkiinde kar, tipi ve çığ tehlikesi nedeniyle can ve mal güvenliği amacıyla hergün yol 17.00-07.00 saatleri arasında kapatılırken, ulaşım 07.00-17.00 saatleri arasında kontrollü sağlanıyor.

Hopa-Sarp yolunun Liman Köyü mevkiindeki Hopa Tüneli çıkışında yaya üstgeçidi montaj çalışmaları nedeniyle 14 Nisan'a kadar ulaşım tek şeritten kontrollü gerçekleştirilecek.

Anadolu Otoyolunun Çamlıdere Kavşağı ile Dörtdivan Kavşağı Kesimi arası muhtelif kilometrelerde yol aydınlatma ve bilgilendirme çalışmaları nedeniyle 30 Haziran'a kadar Ankara-İstanbul ve İstanbul-Ankara istikametlerinde birer şerit taşıt trafiğine kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden kontrollü sağlanacak.

Merzifon-Çorum yolunun 0-4. kilometreleri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım Merzifon-Çorum istikametinde iki yönlü olarak düzenleniyor.

Ankara Çevre Otoyolunun Cebeci Kavşağı ile Gölbaşı Kavşağı 3-8. kilometreleri arasındaki üstyapı çalışmaları nedeniyle 31 Mayıs'a kadar Cebeci-Gölbaşı istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer istikametten kontrollü olarak sağlanacak.

Mekece-Bozüyük yolunun 70-72. kilometreleri arasında şev destekleme çalışmaları nedeniyle 15 Nisan'a kadar sağ taşıma yolu daraltılacağından, sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Ankara Çevre Otoyolunun Gölbaşı Kavşağı ile İncek Kavşağı arasındaki üst yapı onarım çalışmaları nedeniyle 20 Nisan'a kadar Gölbaşı-İncek istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü sağlanacak.

Ankara-İstanbul Otoyolunun Bolu Doğu Kavşağı ile Yeniçağa Kavşağı arasındaki üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle 30 Nisan'a kadar Ankara-İstanbul istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü düzenlenecek.

Anadolu Otoyolunun Ankara-Gerede Kesimi 41-43. kilometreleri arasındaki Aşağıada Viyadüğünde köprü bakım onarım çalışmaları nedeniyle 15 Mayıs'a kadar Ankara-İstanbul istikameti trafiğe kapatılacak olup, ulaşım İstanbul-Ankara istikametinden iki yönlü gerçekleştirilecek.

Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 33-87. kilometreleri arasında muhtelif kesimlerde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-19.00 saatleri arasında yol aralıklarla ulaşıma kapatılıyor.

Zonguldak-Ereğli yolunun 54-56. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 15.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapalı tutuluyor.

Ortaklar-Söke-Milas yolunun 0-9. kilometreleri ile 30-39. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cumartesi günleri 13.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.

Ortaklar-Söke-Milas yolunun 57-61. kilometreleri arasındaki sürdürülen patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri 13.00-17.00 saatleri arasında yol aralıklarla trafiğe kapatılarak ulaşım kontrollü sağlanacak.

Menemen-Manisa yolunun 0-15. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle hergün 14.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılıyor.

Marmaris-Gökova yolunun 5-6. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Çarşamba ve Cumartesi günleri 13.00-15.00 saatleri arasında yol aralıklarla ulaşıma kapatılacak.

 

 


 



Bu haber 618 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,117 µs