En Sıcak Konular

İbrahim Tatlıses'in son sağlık durumu!

6 Nisan 2011 14:06 tsi
Tedavi için Almany'ya giden ünlü türkücünün sağlık durumuyla ilgili Acıbadem Hastanesi'nden açıklama geldi...

Acıbadem Maslak Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu, uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralanarak tedavi gördüğü hastaneden bugün taburcu edilen ve Almanya'ya giden sanatçı İbrahim Tatlıses'in fizik tedavi ve rehabilitasyon sürecinin uzun süreli devam edeceğini bildirdi.

Çuhadaroğlu, yaptığı yazılı açıklamada, yoğun bakımdan çıkarak normal serviste tedavisi sürdürülen Tatlıses'in saat 05.00 itibariyle hastaneden taburcu edildiğini kaydetti. Prof. Çuhadaroğlu açıklamasında, "Daha önce de belirttiğimiz gibi sanatçının fizik tedavi ve rehabilitasyon süreci uzun süreli devam edecektir. Bu uzun süreçte fizik tedavi ve rehabilitasyon uygulamasının yurt dışında bir rehabilitasyon merkezinde devam edilmesi uygun görülmüştür" ifadesine yer verdi.

TATLISES'İN TEDAVİ SÜRECİYLE İLGİLİ NOTLAR

Açıklamada yer alan bilgiye göre, 14 Mart'ta uğradığı silahlı saldırıda yaralanan İbrahim Tatlıses, Acıbadem Maslak Hastanesi Acil Servisi'ne getirilmiş, yapılan ameliyat sonrası yoğun bakım servisinde kaldıktan sonra 22 Mart'ta normal servise alınmıştı. Tatlıses'in tedavisi, beyin ve sinir cerrahisi uzmanı Prof. Dr. İlhan Elmacı ve ekibi, anestezi ve reanimasyon uzmanı Prof. Dr. Elif Akpek ve ekibi, estetik, plastik ve rekonstrüktif cerrahi uzmanı Doç. Dr. Şükrü Yazar ve ekibi, anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı Dr. Işıl Köylüoğlu, enfeksiyon hastalıkları uzmanı Prof. Dr. Sesin Kocagöz, fizik tedavi ve rehabilitasyon uzmanı Prof. Dr. Reyhan Çeliker tarafından gerçekleştirilmişti.

TATLISES MÜNİH'TE

Uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan sanatçı İbrahim Tatlıses, tedavisini yurt dışında sürdürmek üzere özel uçakla Almanya'nın Münih kentine getirildi.

Sabah saatlerinde özel uçakla Münih'e getirilen sanatçının, tedavisine kentin yakınlarındaki Murnau kasabasında bulunan bir hastanede devam edilecek. (AA)

 



Bu haber 642 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,349 µs