En Sıcak Konular

Facia'nın eşiğinden dönüldü

5 Nisan 2011 10:02 tsi
Seyir halindeki LPG'li araç alev alev yandı...

Başkent’te kaza yapan aracının yerine araç bakım servisinden emanet aldığı LPG'li otomobil ile evine giden bir kişi ve beraberindeki 3 arkadaşı büyük bir faciadan döndü. Aracın kaportasından yükselen dumanları fark eden sürücü aracını sağa çekti. Dumanların yerini bir anda alevlere bırakmasıyla araçtan inen dört kişi büyük bir facianın eşiğinden dönmüş oldu. Askeri birliğin çok yakınında yanan aracın itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürülmesiyle derin bir nefes alındı.

Olay saat 23.15 sıralarında Samsun Yolu Karapürçek Kavşağı yakınında meydana geldi. Oğuz Çalışır idaresindeki 06 BN 4430 plakalı otomobilin ön kaputundan bilinmeyen bir nedenle dumanlar yükselmeye başladı. Dumanları fark eden sürücü Çalışır, otomobili sağa çekti. Otomobilin yol kenarında durmasıyla birlikte bir anda alevler yükselmeye başladı. Sürücü Çalışır ve beraberindeki üç kişi vakit kaybetmeden kendini dışarı atarak aracın çevresinden uzaklaştı. İtfaiyeye haber veren Çalışır ve arkadaşları çaresizce otomobillerini yanmasını izledi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri söndürme çalışmalarına başladı. Bu sırada Samsun İstikametine trafik durduruldu. Ekiplerin çalışması sonucu yanan araç söndürüldü.

ARAÇ ASKERİ BİRLİĞİN HEMEN YANINDA YANDI

Bu arada yanan aracın askeri birliğin hemen yanında yanması ayrı bir tedirginlik yaşattı. LPG’li araçta bir patlama ve daha büyük bir faciaya neden olmadan söndürüldü. Araç kullanılamaz hale geldi.

‘BİR ANDA DUMANLAR YÜKSELDİ. KENDİMİZİ DIŞARI ATTIK’

Araç sürücüsü Oğuz Çalışır yaptığı açıklamada seyir halindeyken bir an da kaportadan dumanlar yükseldiğini ve aracını yol kenarına çektiğini ifade etti. Aracı park etmesiyle birlikte bir an da alevlerin yükseldiğini kaydeden Çalışır, kendilerini hemen dışarı attığını belirtti.

Öte yandan yanan aracın Araç Bakım Servisi’ne ait otomobil olduğu öğrenildi. Oğuz Çalışır’ın kaza yaptığı aracına karşılık servisten bu arabayı aldığı ve evine gitmek üzereyken aracın yandığı bildirildi.

Polis ekipleri yangının nedenini araştırıyor. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

cihan



Bu haber 670 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,567 µs