En Sıcak Konular

Karayollarında son durum

5 Nisan 2011 09:19 tsi
Karayollarının bazı kesimlerinde sürdürülen yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Akçay-Ünye-Fatsa yolunun 16-17. kilometreleri arasındaki Ünye Belediyesi tarafından yapılan kanalizasyon çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak gerçekleştiriliyor.

Anadolu Otoyolu'nun Çamlıdere Kavşağı ile Dörtdivan Kavşağı kesimi arası muhtelif kilometrelerde yol aydınlatma ve bilgilendirme çalışmaları nedeniyle 30 Haziran'a kadar Ankara-İstanbul ve İstanbul-Ankara istikametlerinde birer şerit taşıt trafiğine kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden kontrollü olarak sağlanacak.

Fethiye Ortaca- Ayrım (Dalaman) yolunun 5-10. kilometreleri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü, Kumluca-Kemer yolunun 56-65. kilometreleri arasındaki hizmet kanalı yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun Kumluca- Kemer istikametinden iki yönlü olarak gerçekleştiriliyor.

İliç-Kemaliye-Arapgir yolunun 11. kilometresinde meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşım tek şeritten ve kontrollü olarak, Bursa-İnegöl yolunun 76-79. kilometreleri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor.

Kumluca-Kemer yolunun 63. kilometresindeki Sarıören Köprüsü'nde yapılan Gatap çalışması nedeniyle 62-64. kilometreler arasındaki Kumluca-Kemer istikameti trafiğe kapatıldığından ulaşım Kemer-Kumluca istikametinden iki yönlü gerçekleştiriliyor.

Bozüyük Çevre yolunun 9. kilometresinde Kütahya Kavşak Köprüsü'nde bakım çalışmaları nedeniyle 8 Nisan'a kadar ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor.

Merzifon-Çorum yolunun 0-4. kilometreleri arasındaki (Merzifon şehir geçişi dahil) yol yapım çalışmaları nedeniyle trafik geçişine, Merzifon-Çorum istikametinde iki yönlü olarak veriliyor.

Fethiye-Kalkan-Kaş yolunun 21-24. kilometreleri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü, Ankara Çevre Otoyolu'nun Cebeci Kavşağı ile Gölbaşı Kavşağı 3-8. kilometreleri arasındaki üstyapı çalışmaları nedeniyle 31 Mayıs tarihine kadar Cebeci-Gölbaşı istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten kontrollü olarak sağlanacak.

Mekece-Bozüyük yolunun 70-72. kilometreleri arasında şev destekleme çalışmaları nedeniyle 15 Nisan'a kadar sağ taşıma yolu daraltılacağından sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Ankara Çevre Otoyolu'nun Gölbaşı Kavşağı ile İncek Kavşağı arasındaki üst yapı onarım çalışmaları nedeniyle 20 Nisan'a kadar Gölbaşı-İncek istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü sağlanacak.

Ankara-İstanbul Otoyolu'nun Bolu Doğu Kavşağı ile Yeniçağa Kavşağı arasındaki üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle 30 Nisan'a kadar Ankara-İstanbul istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü gerçekleştirilecek.

Ilgaz-Çankırı yolunun 1. kilometresinde meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşım servis yolundan sağlanırken, Mekece-Bozüyük yolunun 66-67. kilometreleri arasındaki Hızlı Tren Projesi kapsamında VK-27 Viyadüğü'nde sürdürülen çalışmalar nedeniyle 8 Nisan'a kadar sol taşıma yolu trafiğe kapatılacak olup, ulaşım sağ taşıma yolundan iki yönlü sağlanacak.

Anadolu Otoyolu'nun Ankara-Gerede kesimi 41-43. kilometreleri arasındaki Aşağıada Viyadüğü'nde köprü bakım onarım çalışmaları nedeniyle 15 Mayıs 2011 tarihleri arasında Ankara-İstanbul istikameti trafiğe kapatılacak olup, ulaşım İstanbul-Ankara istikametinden iki yönlü olarak gerçekleştirilecek.

Salihli-Uşak yolunun 24-29. kilometreleri arasındaki üstyapı çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü, İnebolu-Kastamonu yolunun 4-5. kilometreleri arasındaki Yenigün Tüneli'nde aydınlatma çalışmaları nedeniyle ulaşım tek şeritten sağlanıyor.

Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 33-87. kilometreleri arasındaki muhtelif kesimlerde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-19.00 saatleri arasında yol aralıklarla, Zonguldak-Ereğli yolunun 54-56. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 15.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.

Ortaklar-Söke-Milas yolunun 0-9. kilometreleri (Bafa Gölü mevkisi) ile 30-39. kilometreleri (Milas Devlet Hastanesi mevkisi) arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı, çarşamba, perşembe ve cumartesi günleri 13.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacaktır.

Marmaris-Gökova yolunun 5-6.kilometrelerinde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle çarşamba ve cumartesi günleri 13.00-15.00 saatleri arasında yol aralıklarla ulaşıma kapatılacaktır.

Ortaklar-Söke-Milas yolunun 57-61. kilometreleri arasındaki (Bafa Gölü mevkisi) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı, çarşamba ve perşembe günleri 13.00-17.00 saatleri arasında yol aralıklarla trafiğe kapatılarak ulaşım kontrollü sağlanmaktadır.

Menemen-Manisa yolunun 0-15. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle her gün 14.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılmaktadır.

Milas-Yatağan yolunun 4-19. kilometreleri arasındaki (Kozağaç, Boğayokuşu ve Karaltı mevkileri) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı ve perşembe günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol kısa süreli aralıklarla trafiğe kapatılarak ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

aa

 



Bu haber 553 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,611 µs