En Sıcak Konular

Galatasaray'da başkanlık depremi

31 Mart 2011 11:26 tsi
Galatasaray'da başkanlık seçimleri yeni depremin habercisi gibi...

Adaylık çalışmalarına hızla devam eden Ünal Aysal, Ali Dürüst'ün ardından bir fire daha vermek üzere. İddiaya göre Adnan Öztürk, Aysal'la görüşerek, “Ben; Süren, Tulun ve Albayrak'ın bulunduğu listeye girmem” dedi.

Galatasaray’da 1 ay içerisinde yapılması beklenen seçimler için hazırlıklar sürüyor. Şu anda Cemal Özgörkey adaylığını resmen açıklasa da yönetim ibra edilmediği için seçimlere girip giremeyeceği belli değil. Bu nedenle şu anda tek aday olarak Ünal Aysal gözüküyor. Aysal resmen adaylığını açıklamak için, seçim tarihinin belirlenmesini bekliyor. Ancak hazırlıklarını da tam gaz devam ettiriyor. Ünal Aysal, hem ekibini belirlemek, hem de yol haritası çizmek için birçok toplantı yapıyor. Ali Dürüst’ün, Aysal’la birlikte hareket etmesi bekleniyordu ancak eski yönetici, bu oluşumun içinde yer almayacağını söyledi. Böylece ilk fire verilmiş oldu. Ancak asıl şok, Adnan Öztürk cephesinden geldi. İddiaya göre Öztürk, Ünal Aysal’la yaptığı toplantıda, onun listesinde yer almak için beklenmedik bir şart öne sürdü: “Eğer sizinle hareket etmemi istiyorsanız, Faruk Süren, Bülent Tulun ve Abdurrahim Albayrak’ı listenize almayın. Ben bu 3 arkadaşla çalışmayı kesinlikle düşünmüyorum”!

İkna çabaları sürüyor

Adnan Öztürk’ün bu talebi üzerine, Aysal’ın kendisini ikna etmek için çabaladığı öğrenildi. Ayrıca camianın önde gelen isimlerinin de Öztürk’le görüşerek, bu kararından vazgeçmesi ricasında bulundukları öğrenildi. Ancak Adnan Öztürk’ün henüz bu konuda geri adım atmadığı belirtiliyor.



Bu haber 580 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,670 µs