En Sıcak Konular

Hani'ye özel harekat timleri sevk edildi

24 Mart 2011 23:53 tsi
Hani'ye özel harekat timleri sevk edildi Diyarbakır'ın Hani ilçesinde Emniyet müdürlüğü binasına yapılan saldırının ardından bölgeye özel harekat timleri sevk edildi.

Alınan bilgilere göre, Hani'de akşam saat 20.45 sularında İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Saldırının ardından emniyet binasının ikinci katında çıkan yangın söndürüldü. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Güvenlik güçlerinin karşılık vermesi üzerine saldırganlar gecenin karanlığından yararlanarak olay yerinden kaçtı. Bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı. Diyarbakır'dan özel harekat timleri Hani'ye sevk edildi.

(CİHAN)

Saat: 21:14:00 Polise roketli saldırı
Diyarbakır'ın Hani ilçesi emniyet müdürlüğü binasına roketli saldırı düzenlendi. Saldırı sebebiyle binanın ikinci katında yangın çıktı. Olayda ölen olmadığı, bölgede çatışmaların sürdüğü belirtiliyor.

(CİHAN)

Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, Hani İlçe Emniyet Amirliğine roketatarlı saldırı düzenlendiğini, saldırıda ölen ya da yaralanan olmadığını söyledi.

Toprak, A.A. muhabirine yaptığı açıklamada, akşam saatlerinde terörist olduğu değerlendirilen bir grup tarafından ilçe girişindeki emniyet amirliğine saldırıda bulunulduğunu belirtti.

Alt katı hizmet binası, üst katı lojman olarak kullanılan binaya bir roket mermisinin isabet ettiğini, olayda ölen veya yaralanan olmadığını ifade eden Toprak, ''Saldırıda maddi hasar oluştu. Saldırganların yakalanması amacıyla bölgede operasyon başlatıldı'' dedi.

(AA) BDP Eş Genel Başkanı Demirtaş: Karakol saldırısından üzüntü duyuyoruz

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Diyarbakır'ın Hani ilçesinde polis amirliğine yapılan roketli saldırıdan dolayı üzüntü duyduğunu söyledi.

Diyarbakır'da BDP'nin başattığı oturma eylemine katılan Demirtaş, "Bundan üzüntü duyuyoruz. Umuyoruz ki can kaybı olmasın. Biz çatışmaların önüne geçmek için alanlardayız. Hükümet sivil siyasetin önünü açmalıdır." dedi.



Bu haber 1,241 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,541 µs