En Sıcak Konular

'Bakan Kavaf teşkilatla kavgalı' haberlerine yalanlama

24 Mart 2011 19:27 tsi
AK Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki, Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf'ın teşkilatlarıyla ilgili kavgalı olduğuna dair basında çıkan haberlerin, kamuoyunu yanlış yönlendirmeyi hedeflediğini bildirdi.

Avni Örki, yaptığı yazılı açıklamada, bazı basın organlarında, "Kavaf Teşkilatla Kavgalı" başlığıyla haber yayımlandığını belirterek, "Yayınlanan haber, doğru bilgilerden yoksun, kamuoyunu yanlış yönlendirmeyi hedefleyen, kendi içinde tutarsız ve aynı zamanda AK Partimizi ve Denizli Teşkilatımızı üzecek ve teşkilatımızda sağlanan birlik ve beraberliği bozacak bir tarzdadır." dedi.

AK Parti Denizli İl Yönetim Kurulu ve kendisi adına bunun kesinlikle doğru olmadığını açıklayan Örki, "Kıymetli Bakanımız Kavaf ile teşkilatlarımızın bırakın kavgayı, en küçük bir sorunu bile bulunmadığını iftiharla vurgularım. 2002 de siyasete kendi memleketi olan Denizli'de başlayan Sayın Bakanımız, o günden bu ana kadar sürekli Denizli ile ilgilenmiş, partimizden olsun olmasın ayrım gözetmeden tüm Denizli insanının, yerel yönetimlerin, sivil toplum kuruluşlarının, kamu kurum ve kuruluşlarının her türlü sorunuyla, isteğiyle birebir ve geciktirmeksizin ilgilenmiştir. Buna tüm Denizlililer ve teşkilat mensuplarımız hali hazırda şahittir." açıklamasında bulundu.

Örki, Kavaf'ın İki yıllık bakanlığı döneminde de Denizli'ye 35 defa gelerek şehre verdiği önemi gösterdiğini her gelişinde teşkilat mensuplarıyla saatlerce görüştüğü ifadelerine yer verdiği açıklamasında şunları kaydetti: "5 yıl AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı yapmış olan Bakan Kavaf, partimizin kadın kolları örgütlenmesini gerçekleştirmiş, teşkilatları partinin omurgası olarak gören bir siyasetçi olarak yurt içi seyahatlerinde il, ilçe, belde teşkilatlarına ziyaret etmeyi ihmal etmemiştir. Hal böyle iken teşkilatlara bu kadar önem veren Sayın Kavaf'ın kendi ilinin teşkilatıyla kavga içinde olduğunu düşünmek Bakan Kavaf'a yapılmış büyük bir haksızlıktır. Sayın Kavaf'ın siyasi hayatına bu dönemde de Denizlimizden devam etmesi bizi fazlasıyla memnun ederdi. Kendilerinin, ülkemiz ve hükümetimiz hizmetine devam yolunda adaylık başvurusunu başka bir ilimizden yana kullanmış olması tabii ki bizi üzmüştür. Ama biliyoruz ki her zaman Denizli'ye ilgilerini ve hizmetlerini sürdürmeye devam edeceklerdir."

(CİHAN)



Bu haber 695 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,620 µs