En Sıcak Konular

Arda'nın transferinden son haber

23 Mart 2011 12:43 tsi
İspanyol gazetesi Arda Turan'ın transferini bu sözlerle dile getirdi...

İspanyol spor gazetesi Marca, "Atletico Madrid Mesut Özil'ini arıyor" başlığı altında verdiği haberde, İspanyol kulübünün "yaratıcı bir orta saha oyuncusu" aradığını ve Galatasaraylı Arda Turan'ın "en yüksek olasılık" olduğunu yazdı.

İspanya'nın köklü kulüplerinden olan Atletico Madrid'in gelecek sezon için transfer çalışmalarına kısa bir süre içinde başlamasının öngörüldüğünü yazan Marca, forvet için bilinen aday isimlerin İspanyol David Silva (Manchester City), Brezilyalı Neymar (Santos) ve Arjantinli Erik Lamela (River Plate) olduğunu, ancak önceliğin yaratıcı bir orta saha oyuncusuna verileceğini savundu. Son dönemlerde özellikle Türk basınında Arda Turan isminin çok yazıldığına dikkat çeken İspanyol gazetesi, hiçbir resmi girişimin olmamasına rağmen Arda'nın önemli bir opsiyon olarak konuşulmaya başlandığını vurguladı.

Haberde, Atletico Madrid kulübünün yönetim kurulu başkanı Miguel Angel Gil'e çok yakın olan, Tiago, Diego Costa ve Elias gibi futbolcuları da Atletico'ya getiren menajer Jorge Mendes'in "Arda'nın transferini kolaylaştırabileceği" öne sürüldü.

Marca, Arda'ya alternatif olarak Fransa'nın Lille takımında oynayan 20 yaşındaki Belçikalı futbolcu Eden Hazard'ın da Atletico Madrid'in listesinde olduğunu ileri sürdü.

Öte yandan, İspanyol spor gazeteleri, Türk basınına dayanarak, Bursasporlu Ozan İpek'in de Atletico Madrid tarafından takip edildiği haberlerine yer verdi.

Haberlerde ayrıca, mali sorunları olan Atletico Madrid'in ne olursa olsun iyi bir transfer yapabilmesi için oyuncu satması gerektiği, Kun Agüero, Diego Forlan ve kaleci De Gea'nın kulübe para getirebilecek isimler olduğu ifade edildi.

aa



Bu haber 641 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,418 µs