En Sıcak Konular

Behzat Ç.'ye Gökçek tavsiyesi

22 Mart 2011 16:57 tsi
İsminden her fırsatta bahsettirmeyi başaran Başkan Melih Gökçek bu sefer de bakın ne yaptı?

Son günlerin popüler dizilerinin ekibini ağırlayan Gökçek, dizinin yapımcı ve yönetmenine Ankara'da çekim yapılabilecek mekanları önerdi. Gökçek, mekanları önerirken bazı senaryo tavsiyelerinde de bulundu. Ankara'da dizilerin çoğalmasının Başkent'in tanıtımı noktasında önemli olduğuna değinen Gökçek, bu konuda da Büyükşehir Belediyesi olarak destek vermeye hazır olduklarını söyledi. Gökçek, dizi ekibine özellikle yazın Ankara'daki rekreasyon alanlarından daha fazla yararlanmaları çağrısında bulunurken, "Mesela göletlerdeki suyu kullananabilirsiniz. Sincan'daki Harikalar Diyarı'nda çocuklarla ilgili bir bölüm çekebilirsiniz. Mesela bir çocuğun kaçırılması olabilir. Dikmen Vadisi, Gölbaşı, Altınpark da kullanılabilir." dedi.
   
Saray Futbol Tesisleri, aile yaşam merkezleri, kadın lokalleri ve çocuk merkezleri ile restorasyonu yeni tamamlanan Hacı Bayram Camii'ni de öneren Gökçek, özellikle ilkbahar aylarında Dikmen Vadisi'nde açan çiçeklerin görülmeye değer olduğunu ve çekimler için ideal olduğunu ifade etti. Seğmen ekiplerinin de dizide kullanılmasını tavsiye eden Gökçek, bir gazetecinin dizide Büyükşehir Belediyesi'nin bazı uygulamalarını eleştiren sahnelerini hatırlatması üzerine "Her türlü espri yapılabilir. Yeter ki aşırıya kaçılmasın. Türkiye'de demokrasi var. Her türlü eleştiriye açığız." dedi.

 BEHZAT Ç. DAHA AZ KÜFÜR EDECEK VE ALKOL KULLANACAK

Dizinin yapımcısı Tarkan Karlıdağ da dizinin beklentilerinin üzerinde bir ilgiyle karşılaştığını belirterek, Ankaralıların diziye sahip çıkmasından duyduğu memnuniyeti ifade etti. Karlıdağ, Behzat Ç. dizisiyle ilgili eleştirilerin başında yer alan 'bip' sesleri ve alkol kullanımı hakkında da, "Dizide küfürleri daha da azaltacağız. Eleştirileri takip ediyoruz. İçki içilen sahneleri de geri plana çekeceğiz. Her şey gereksiz olmayacak." ifadelerini kullandı. Ziyarete, dizinin Harun karakteri Fatih Artman, Akbaba karakteriyle tanınan Berkan Şal, yönetmen Doğan Ümit Karaca katıldı. Behzat Ç. dizisinin başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu ise Ankara'da düzenlenen Sinema Günleri'nde jüri olduğundan katılamadığı öğrenildi.

CİHAN



Bu haber 735 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,586 µs