En Sıcak Konular

Tatlıses'in yattığı hastanede bomba paniği

21 Mart 2011 17:47 tsi
İbrahim Tatlıses'in doktorları beklenen haberi açıkladı. Diğer yandan hastanede bomba paniği yaşandı...

İbrahim Tatlıses'in tedavi gördüğü hastanede alınan güvenlik önlemleri arttırılırken, hastanenin kafeteryasında fark edilen sahipsiz bir çanta bomba paniğine yol açtı. Çantanın sahipsiz olduğunun farkedilmesi üzerine bomba uzmanlarına bilgi verildi. Kafeterya boşaltılarak çanta dikkatli bir şekilde incelendi. Daha sonra kafeteryaya gelerek çantanın kendisine ait olduğunu söyleyen bir kişi, polis tarafından kimlik kontrolünden geçirildi. "Urfa'dan geldim, aileyi tanımıyorum" şeklindeki ifadesi, Tatlıses'in yakınları tarafından da doğrulandı ancak polis bu kişiye ifadesine başvurmak üzere Emniyet'e götürdü.

Bu arada Şanlıurfa'dan gelen hemşehrileri beraberlerinde getirdikleri bir koçu Acıbadem Hastanesi girişinde kurban etmek istedi. Fakat güvenlik görevlilerinin "Ne yapıyorsunuz? Burada kurban kesilir mi?" şeklindeki tepkisi üzerine grup, kurbanlık koçu hastane dışına götürerek kestiler.

Tatlıses'in hayranı olduğunu söyleyen iki Azeri ise ellerinde Azerbaycan bayrağı asarak Tatlıses'e geçmiş olsun dileklerini iletmek üzere geldiklerini söylediler.

--------------------------------------------------------------------------------
TATLISES'TEN MÜTHİŞ HABER

Maslak Acıbadem Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu, İbrahim Tatlıses'e bugün itibariyle müzik dinletilmeye başlandığını bildirdi. Prof. Dr. Çuhadaroğlu, yaptığı yazılı açıklamada, yoğun bakım servisinde tedavisi sürdürülen sanatçı İbrahim Tatlıses'in sağlık durumuna ilişkin şu bilgileri verdi: "Sanatçı İbrahim Tatlıses'in yaralanmasının ve ameliyatının ardından bir hafta geçti.

Bu süreçte tedavisini sürdüren ekip lideri Prof. Dr. İlhan Elmacı'nın verdiği bilgiye göre, hastanın durumu olumlu bir şekilde ilerlemektedir. Sayın Tatlıses her geçen gün olumlu gelişmeler göstermektedir. Bugün yapılan kontrollerde de sürecin iyi yönde gittiği izlenmektedir. Yoğun bakım servisinde tedavisi süren Sayın Tatlıses'e bugün itibariyle müzik dinletilmeye başlandı."

--------------------------------------------------------------------------------

VALİ MUTLU'DAN TATLISES AÇIKLAMASI

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İbrahim Tatlıses´e yönelik silahlı saldırının perde arkasındaki bütün detayları çözeceklerini söyledi. Gözaltında 9 kişinin bulunduğunu ve bu şahıslarla ilgili elde edilen sonuçları önümüzdeki günlerde paylaşacağını ifade eden Mutlu, bağlantılar üzerinde titizlikle çalıştıklarını belirtti.   

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Nevruz kutlamaları kapsamında valilik binasında Türk devletlerinin bazı dernek ve vakıf temsilcilerini kabul etti. Temsilcilerin Nevruz Bayramı´nı kutlayan Vali Mutlu´ya bazı hediyeler de verildi. Kabulün ardından basın mensuplarının İbrahim Tatlıses´e saldırı olayı ile ilgili sorularını yanıtlayan Vali Mutlu, "Bu olayın mahiyeti konusunda bütün ihtimalleri göz önünde bulundurmak suretiyle değerlendirme yapıyoruz demiştim. Bu çerçevede gözaltılar var. Gözaltılar ile ilgili olarak da titiz çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Dolayısıyla bu gözaltılar sonucunda elde edeceğimiz bilgileri kamuoyu ile paylaşacağız. Bu 9 kişinin gözaltına alınmış olması bazı konuların ehemmiyetinin bulunduğunu da bir şeklide ortaya koyuyor. Ama bunları netleştirmeden olumlu veya olumsuz bir şey de söylemek istemem. Ama şu var daha önce de ifade ettiğim gibi bağlantılar üzerinde titiz çalışıyoruz. Bütün detaylarıyla bu olayı çözeceğiz. Gözaltıların da bir takım çalışmaların sonucunda olduğunu da ifade etmek isterim." ifadelerini kullandı.   (AJANSLAR)



Bu haber 768 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,451 µs