En Sıcak Konular

Faruk Işık Muş'tan birinci oldu

21 Mart 2011 16:12 tsi
Hafta sonu yapılan temayül yoklamasında 302 delegenin oyunu alarak 72 aday arasında birinci oldu.

Ankara vali yardımcılığından istifa ederek AK Parti’den Muş milletvekilliğine aday adayı olan Faruk Işık, hafta sonu yapılan temayül yoklamasında 302 delegenin oyunu alarak 72 aday arasında birinci oldu.

Faruk Işık, kahvaltılı basın toplantısı düzenleyerek delegelere teşekkür etti. Işık, seçilmesi halinde eğitim, sağlık, işsizlik ve hukuk devleti yolunda çalışma yapacağını kaydetti. Işık, evrensel hukuk ilkelerinin var olduğu bir düzen kurmak için mücadele edeceğini söyledi. Işık, şöyle dedi:

“Cumartesi günü 70 çok değerli arkadaşımız, yapılan temayül yoklamasında yarıştı. Demokrasi gereği olarak çok uygun bir ortamda temayül yoklaması gerçekleşti. İlerideki süreçte toplumun bütün kesimine bütün bireylerine çok daha iyi hizmet etmek için çalışacağız inşallah.”

Faruk Işık, 2011 genel seçimlerinde AK Parti’den milletvekilliğine aday adayı olduğunu ve temayül yoklamasına katıldığını belirterek, “70 tane değerli arkadaşım ile birlikte temayül yoklamasına girdik, delegelerimiz tercihlerini ortaya koydular ve bizi temayülden birinci çıkardılar. Oy kullanan bütün delege arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Delege, tercihini kendisinden beklenen ve umut olarak görebileceği kişilerden yana kullandı.” diye konuştu.
Milletvekilliğine aday olması ve seçilmesi halinde Muş’un sorunlarına çözüm aramak için çalışacağını kaydeden Işık, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Bundan sonra sorunlarımız ile ilgili çözüm yollarını arayacağız. Önemli olan ilerleyen süreçte Muş’un talihini değiştirecek olan ilkeleri hayata geçirmektir. Bunlardan birincisi eğitim, biliyorsunuz hepimizin istikbali ve geleceği kaliteli bir eğitimden geçer. Ben Muş’taki evlatlarımızın geleceği ile ilgili ne tür bir plan yapabilirim düşüncesini yıllardan beri taşıyorum. İkinci önemli bir husus ise her insanın yararlanması gereken sosyal ve sağlık haklarından Muş’un da istenilen oranda yararlanabilmesini sağlamaktır. Dünyada yaşayan insanların yararlandığı haklardan hemşehrilerimin de daha ileri bir düzeyde yararlanması için mücadele edeceğiz. Üçüncü bir husus ise Muş’ta yaşayan gençlerle ilgili projeler üretmek için elimizden geleni yapacağız. Yapacağımız projeler ile gençlerimizi kahve köşelerinde oturmaktan alıkoyup iş ve güç sahibi olmalarını sağlayacağız. Son ve diğer bir önemli konu ise hem ilimiz ve hem de ülkemiz için önemlilik arz eden evrensel hukuk devletinin hüküm sürdüğü bir ülke için çalışmak olacak.”

CİHAN



Bu haber 1,456 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,140 µs