En Sıcak Konular

Trabzonspor'dan Cavcav'a sert tepki

21 Mart 2011 15:51 tsi
Bordo-mavili kulüp, Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav'ın sözlerine cevap verdi...

Trabzonspor Kulübü, dünkü maçtan sonra Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav'ın bazı bordo-mavili futbolcuların kendi sporcularına yönelik hakaret içeren sözler söylediği şeklindeki açıklamalarına tepki gösterdi.

Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav'ın dün oynanan müsabakanın ardından dile getirdiği ve bugün medyaya yansıyan açıklamalarını hayret ve ibretle izlenildiği ifade edilerek, "Delilsiz suçlama boyutunda algıladığımız bu söylemlerle haklı galibiyetimizin gölgelenmeye çalışılmasını kabul etmemiz mümkün değildir" denildi.

 

Takım oyuncularının müsabakanın başından sonuna kadar özveriyle üstün gayret gösterdiğinin vurgulandığı açıklamaya, şöyle devam edildi: "Bu üstün gayret ortadayken, üzerlerinde baskı kurularak toplum önüne atılma çabalarına seyirci kalamayız. Her zaman örnek aldığımız, futbolun duayeni Sayın Cavcav'ın kulaktan dolma bilgilerle ve belli ki birilerinin dolduruşuna gelerek sarf ettiği ifadeler, hiçbir sporcumuz tarafından kullanılmamıştır.

Zaman zaman maç içerisinde futbolcular arasında yaşananların saha dışına yansıması olabilir, ancak Sayın İlhan Cavcav, oyuncularımıza atfettiği bu sözleri ispatlamak ve kimin tarafından söylendiğini de delilleriyle ortaya koymak zorundadır. Aksi takdirde müfteri durumuna düşer ve yıllardır futbola hizmet eden onun gibi bir şahsiyete bu duruş yakışmaz."

Açıklamada, ayrıca Gençlerbirliği maçı öncesinde gündeme getirilmeye çalışılan bazı konuların son yaşananlarla bileştirilmesiyle ortaya çıkan tablonun da ilginç olduğuna yer verilerek, "Bu takımın formasını giyen 3 oyuncunun Fenerbahçe maçında Trabzonspor için oynadıkları yönündeki spekülasyonların bizzat kulüpçe yalanlanmasına rağmen kamuoyunda yer bulması, bazı çevrelerin futbol üzerindeki manipülasyon çabalarından başka bir şey değildir. Her iki müsabaka öncesinde ve sonrasında yaşananlar bir oyunsa, birileri de bu oyuna bilerek ya da bilmeyerek alet olmaktadırlar.

Trabzonspor, camiasının birlik ve bütünlüğüyle bu oyunların üstesinden gelecek, kaynağı belli olmayan provokasyonlara ve tahriklere kapılmayacaktır" ifadeleri kullanıldı. Ligin geri kalan bölümünün selameti adına suskun kalma yönündeki gayretlerinin süreceğinin belirtildiği açıklamada, "Ancak bu suskunluğumuz kullanılarak, üzerimize bilinçli olarak gelme çabalarına da izin vermeyeceğimizin bilinmesini isteriz" denildi. (AA)



Bu haber 645 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,279 µs