En Sıcak Konular

Hakan Şükür, Sudan'a gelsin iç savaşı bitirsin

0 0 0000 00:00 tsi
Sudanlı yetkililer, Galatasaray’ın ve milli takımın başarılı futbolcuları Hakan Şükür ile Hasan Şaş’a barış elçiliği önerdi.

Bir dizi anlaşmalar yapmak üzere Sudan’a giden Gençlik ve Spor Genel Müdür Vekili Mehmet Atalay’ı duygulandıran teklif, Sudanlı spor teşkilatının yöneticilerinden geldi. Atalay teklifin, Sudan Spor Bakanı ve hükümet yetkilileri ile yapılan toplantıda iletildiğini vurguladı.

Sudanlı yetkililer, Galatasaray’ın ve milli takımın başarılı futbolcuları Hakan Şükür ile Hasan Şaş’a barış elçiliği önerdi. Bir dizi anlaşmalar yapmak üzere Sudan’a giden Gençlik ve Spor Genel Müdür Vekili Mehmet Atalay’ı duygulandıran teklif, Sudanlı spor teşkilatının yöneticilerinden geldi. Atalay teklifin, Sudan Spor Bakanı ve hükümet yetkilileri ile yapılan toplantıda iletildiğini vurguladı.

ÇOK DUYGULANDIM

TOPLANTIDA hükümet yetkililerinin, Darfur’da yaşanan içsavaşı sona erdirmek için yoğun çaba harcadıklarını söylediklerini belirten Mehmet Atalay, “Sudan’da yapılan araştırmada Hakan Şükür ile Hasan Şaş’ın çok sevildiğini ifade ettiler. Afrika kökenli Müslümanlar ile Arap kökenli Müslümanların arasında yaşanan bu tatsız olay için Hakan Şükür ile Hasan Şaş’ın Sudan’a gelmesini ve her iki grubun takımlarında 10’ar dakika oynamalarının bile gergin havanın yumuşatılmasını sağlayacağını savundular. Bu davet beni çok duygulandırdı.” dedi.

G.SARAY’A AÇILIŞ DAVETİ

SURİYE’nin Halep’te yapılan Olimpiyat Stadı’nın açılışına Fenerbahçe’yi davet etmesinden sonra, Sudan Hükümeti de başkent Hartum’da yaptırdığı stadın açılış törenine Galatasaray’ı çağırdı. Atalay, hükümet yetkililerinin ve spor bakanının ısrarla, başkentleri Hartum’a yaptırdıkları stadın açılışına Galatasaray Kulübü’nü davet ettiklerini bildirdi. Atalay, konuyu Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın’a ileteceğini söyledi.

ULUSOY RAHAT ÇALIŞTI

ÖTE yanda Atalay Futbol Extra dergisine yaptığı açıklamada Gençlik ve Spor Genel Müdürü olarak hiçbir federasyonla kavgalı olmadığını belirtti ve “Onların bizden, bizim de Futbol Federasyonu’ndan taleplerimizde hiçbir aksama yok. Var olan soğukluklar bizim işimizi etkilemez” dedi. Hükümetin Futbol Federasyonu ile ilgilenmeye niyetinin olmadığını anlatan Atalay, “İnanıyorum ki, bizim dönemimizde yaşadığı rahatlığı Sayın Ulusoy başka hiç dönemde yaşamadı” ifadesini kullandı.

akşam




Bu haber 409 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,344 µs