En Sıcak Konular

Erzurum ve İzmir'de facianın eşiğinden dönüldü

11 Mart 2011 16:54 tsi
Bugün iki ilimiz tek kelime ile facianın eşğinden döndü.

Erzurum'da freni patlayan halk otobüsü, kırmızı ışıkta bekleyen 5 otomobil ile sinyalizasyon direkleri ve ağaçlara çarparak durabildi. Facianın eşiğinden dönülen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Erzurum'da mobese kameraları bugün sabah saat 09.00 sıralarında şehir içi yolcu taşımacılığı yapan bir halk otobüsünün karıştığı maddi hasarlı kazayı saniye saniye görüntüledi. Yürekleri ağızlara getiren kazada 2 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.

Kadir Çetin idaresindeki 25 H 0186 plakalı özel halk otobüsünün freni, Gürcükapı güzergâhından aşağı inerken patladı. Frenin patladığını fark eden sürücü Çetin, klakson çalarak önünde seyreden araçları uyarmaya çalıştı. Yaklaşık 500 metre freni patlak halde giden otobüs, Migros kavşağında kırmızı ışıkta bekleyen araçların arasına daldı. 1'i yolcu otobüsü olmak üzere toplam 5 otomobile, daha sonra da sinyalizasyon ışıkları ile ağaçlara çarpan yolcu otobüsü, caddenin karşı şeridine geçerek durabildi.

Facianın eşiğinden dönülen kazada otobüs sürücüsü Kadir Çetin ile çarptığı otomobilin içerisinde bulunan bir sürücü yaralandı. Yaralılar kaza mahalline sevk edilen ambulansla Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

İZMİR'DE ŞOFÖR HAYATI PAHASINA FACİAYI ÖNLEDİ

İzmir'de bir akaryakıt istasyonunda alev alan tankerin yol açabileceği facia, şoförünün fedakârca çabasıyla önlendi.  Konak ilçesi Çınarlı semtindeki istasyona benzin boşaltan 35 CJJ 69 plakalı tanker, bir anda alev aldı. Bunun üzerine tankerin şoförü Engin Koçak, istasyondan çıkararak boş bir araziye götürmeyi başardı ve inerek uzaklaştı. Burada patlayan tanker, ilk belirlemelere göre iki kişinin yaralanmasına sebep oldu. Olayda 6 araba ve benzin istasyonundaki büfe de yandı.

CİHAN



Bu haber 624 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,445 µs