En Sıcak Konular

Ankara'da spor kara teslim

11 Mart 2011 11:10 tsi
Ankara'da 2 gün süren yoğun kar yağışı nedeniyle hafta sonu yapılması gereken spor karşılaşmalarının oynanamama ihtimali olduğu bildirildi.

Futbol İl Temsilcisi Mustafa Yıldız, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 19 Mayıs dış sahalarının tamamen karla kaplı olduğunu belirterek, ''Yarına kadar güneş karları eritmezse, amatör küme futbol maçlarını erteleyeceğiz. Gençlik spor il müdürlüğünün başkentin göbeğindeki bu sahaları temizleyecek bir aracının olmayışı vahim. Çünkü, bu kar insan gücüyle temizlenecek gibi değil. Maçların ertelenip, ertelenmeyeceği ile ilgili kararı ise yarın sahaların durumuna göre vereceğiz'' dedi.

Mustafa Yıldız, Ankara'ya son yılların en yoğun kar yağışı nedeniyle büyük sorun yaşadıklarını belirterek, ''Şayet başkentin göbeğinde biz bu sorunu çözemiyorsak, maçlarımızı oynatamıyorsak, bölgelerin durumunu düşünmek bile istemiyorum'' diye konuştu.

Temennisinin, il müdürlüğüne bir kar temizleme aracı alınması ve böyle durumlarda kar sorununu çözmek olduğunu ifade eden Yıldız, bu aracın alınması için en kısa zamanda girişime başlayacaklarını sözlerine ekledi.

Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet Sağlam ise amatör futbol karşılaşmalarının Pazartesi gününe kadar ertelendiğini söyledi. Bu kararı, amatör spor kulüpleri federasyonu yetkilileriyle birlikte aldıklarını kaydeden Sağlam, ''Sahalar futbol oynamaya elverişli duruma gelirse oynanır. Son karar yarın verilecek'' dedi.
 



Bu haber 436 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,322 µs