En Sıcak Konular

Sarıgül'den Baykal'a tarihi çağrı

0 0 0000 00:00 tsi
Şişli Belediye Başkanı Sarıgül, Deniz Baykal’a 'çekil' çağrısı yaptı. Sarıgül, ”Toplumun gerisinde kalıp siyaseti tıkayanlar halkın taleplerine yanıt veremez” diye konuştu. 

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül “Ufuksuz siyasetleriyle toplumun gerisinde kalarak siyasetin önünü tıkayanlar derhal bu alanları boşaltarak istifa etmelidirler" diyerek CHP lideri Deniz Baykal’a ‘çekil’ dedi. Yeni oluşum çalışmaları çerçevesinde Sarıgül ile Hikmet Çetin, Onur Kumbaracıbaşı ve 8 CHP'li vekil dün İstanbul'da bir araya gelerek solda birlik alternatiflerini değerlendirdi.

Çağlayan Mitingi'nden sonra daha yüksek sesle dile getirilen 'solda birlik' çağrılarıyla ilgili konuşan Mustafa Sarıgül "Şimdiye kadar ki başarısızlıklarıyla, yanlış, ufuksuz siyasetleriyle toplumun gerisinde kalarak siyasetin önünü tıkayanlar derhal bu alanları boşaltarak istifa etmelidirler" dedi.

İsim vermeden CHP lideri Baykal' a yüklenen Sarıgül şunları söyledi: "Olaylara dar pencerelerden bakarak, toplumsal gerilim ve krizlerden pay kapmaya çalışan, demokrasi dışı davranışlar karşısında tavır gösteremeyen, açtığı davada bile emin olmayıp ve hukuk üzerinde aklınca baskı kurmaya çalışan, bunun yanı sıra iç çatışmadan dem vuranların , halkımızın taleplerini anlaması da cevap vermesi de mümkün değildir." Siyasetçilerin talimatı, ültimatomu, muhtırayı halktan alması gerektiğini belirten Sarıgül, Baykal'ın derhal istifa etmesini isteyerek "Bu ülkenin yolunu açacaktır” dedi.

Bugün
 



Bu haber 405 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,600 µs