En Sıcak Konular

Fatih Terim başkan olsun

9 Mart 2011 12:21 tsi
Lig tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşayan Galatasaray'da kötü gidişe dur diyecek isim bulundu.

Sessiz G.Saraylılar ‘Bayern Münih’ modeliyle Fatih Terim’i başkan yapmak istiyor. İmparator’a en büyük destek ise efsane başkan Selahattin Beyazıt’tan..

Galatasaray'daki kaos öylesine büyüdü ki camiada herkes “kurtuluş senaryoları” yazıyor.. Polat yönetiminin başarısız hamleleri, muhaliflerin sürekli aynı isimlerle üyelerin karşısına gelmesi uzun zamandır gelişmeleri takip eden ‘sessiz çoğunluğu’ harekete geçirdi.. Her seçim dönemi öne çıkan adaylardan ve onların etrafındaki isimlerden rahatsız olanlar yeni oluşumlar peşindeler.. Kendi kendilerine “Ne Polat’la çalışırız ne de İnan Kıraç’ın dizayn ettiği G.Saray’da rol alırız!’ diye yemin eden bir grup üye efsane başkan Selahattin Beyazıt’ın kapısını aşındırıyorlar.. Amaçları ise bir diğer G.Saray efsanesi Fatih Terim’i başkan yapmak..

Spor sahalarındaki başarısızlığı Terim formülü ile geçmeyi planlayan, Terim’in altına kuracakları genç ve dinamik ekiple de ekonomik problemleri aşmayı düşünen ‘sessiz G.Saraylılar’ son iki haftadır İmparator’un da kapısını aşındırıyorlar.. Terim’i ikna etmek için Selahattin Beyazıt’tan yardım isteyen grup sonunda İmparator’a ulaştılar. Amaçlarının “Bayern Münih modeliyle” kulübü ayağa kaldırmak olduğunu belirten üyeler Terim’in kararı ile harekete geçecekler..

TERİM KARAR VERMEDİ

Terim ise kararsız.. Camiayı yakından tanıyan ve sporcu geçmişi olan üyelere sıcak bakılmadığını bilen Terim kariyerine profesyonel olarak çalışarak devam etmek istese de güçlü bir yönetimle göreve talip olabileceğini yakın çevresiyle paylaşıyor.. Polat yönetiminin teknik direktörlük teklifini ailevi gerekçelerle kabul etmeyen Terim, G.Saray’da çalışmak için uygun ortamın olmadığını düşünüyordu.. Şimdi sunulan ‘başkanlık’ teklifini her ne kadar ‘zor’ olarak görse de kulübü ayağa kaldırabileceğini düşünüyor..

Terim yakın çevresiyle sürekli durum değerlendirmesi yapıyor. Terim’in bu zor göreve soyunup soyunmayacağı ile ilgili bir değerlendirmede bulunacağı öğrenildi.. Efsane başkan Selahattin Beyazıt’ın tam destek verdiği Terim’in bugünkü divanda yaşanacak gelişmeleri de takip edeceği ve net bir karara varacağı öğrenildi.. (Vatan)



Bu haber 490 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,976 µs