En Sıcak Konular

AK Parti Muş'ta iddialı hazırlanıyor

2 Mart 2011 16:51 tsi
12 Haziran’da yapılacak olan seçim öncesi partilerden iddialı hedefler...

AK Parti Muş İl Başkanı Halis Saltık, hükumet olarak Muş’a ve bölgeye çok güzel hizmetler yaptıklarını söyledi.


Saltık Muş’ta görev yapan yerel ve yaygın basın temsilcileri ile yemekte bir araya gelerek 12 Haziran’da yapılacak olan seçim öncesi il teşkilatı olarak yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Hizmet noktasında iktidar partisi olarak çok güzel hizmetler yaptıklarını söyleyen AK Parti İl Başkanı Saltık, iktidar partisinden Milletvekilliğine aday olmak isteyen çok sayıda aday adayı olduğunu ifade etti. Saltık, "Hizmet noktasında da iktidar çok güzel hizmetler yapıyor. Kim ne derse desin bizim sloganımızda durmak yok yola devam sloganıdır. Her türlü imkân içerisinde vatandaşımıza ulaşmaya çalışıyoruz. Muş’ta Güzel şeyler olacak biz 4-0 bekliyoruz. Başbakanımızda bizi Muş’ta şereflendirdiği zaman 4-0 demişti. Bizde o noktaya doğru çabalarımızı göstereceğiz.” dedi.

12 Hazirana kadar yapılacak olan çalışmalar ile iyi bir sonuç elde edeceklerini hatırlatan İl Başkanı Saltık açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Şuan işin başındayız Allah nasip ederse üç buçuk ay gibi süremiz var. Bu bizim için çok iyi bir süredir, çok iyi bir çalışmadır. Tabana ineceğiz, insanlara ineceğiz, birebir geçmişte milli görüş tabanından gelen insanların bir yol çizgisi vardır, mutlaka siyasette birebir ilişki yaparlar birebir görüşme yaparlar. Ev ziyaretleri yaparlardı kadın kolları başkanımızla gençlik kolları başkanımızla teşkilatlarımızla mutlaka bu sene böyle bir yol izleyeceğiz. Birebir aileleri ziyaret edeceğiz, onların hal hatırlarını soracağız, bir çiçek vereceğiz bir de onların çaylarını içeceğiz. Böylelikle Muşumuzdan 4–0 netice almayı hedefliyoruz."

Adayların istifaları ve müracaat sürelerinin seçim takvimi içerisinde genel merkez tarafından belirlendiğini söyleyen Saltık; “Şunu vurgulamak istiyorum; gerçekten bize çok büyük bir görev düşüyor. Yani layıkıyla şu süreçte Muş’u en güzel temsil edebilecek milletvekili adaylarımıza gerçekten ihtiyaç var. Malumunuz iki tane büyük ilçemiz var bu ilçeden en kötü ihtimal ortak 1 tane aday çıkarma düşüncemiz var. Biz oradan listelerimiz içerisinde orayı temsil edecek bir adayı da mutlaka ama mutlaka görmek istiyoruz. AK Partiye yakışacak, Muş’a yakışacak, Bulanık’a yakışacak ve Malazgirt’e yakışacak bir aday bulacağız inşallah." dedi.

CİHAN



Bu haber 613 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,664 µs