En Sıcak Konular

İsrailli cerrah iyilik olsun diye organ nakli yapmış 

0 0 0000 00:00 tsi
Kadıköy Sönmez Hospital'da yasadışı böbrek nakli yaptıkları belirlenen, aralarında hastane sahibi Yusuf Erçin Sönmez'in de bulunduğu zanlılar Kadıköy Adliyesi'ne sevk edildi.

Sönmez'in hastanesinde gizli odalar bulundu. 
 
Organ naklinden daha önce de gözaltına alınan Sönmez, hastaları, dünyaca ünlü İsrailli Prof. Zakı Shapira'nın getirdiğini iddia ederken, Prof. Shapira ameliyatları 'İyilik olsun' diye yaptığını söyledi.

Kadıköy Sönmez Hospital'da bir polisin yaralandığı ve 4 zanlının hastanede gözaltına alındığı olayın arkasından yasadışı organ nakli çıktı. 4 kişinin basması ile gündeme gelen hastanede inceleme başlatan polis, yaklaşık 3 saat böbrek nakli yapıldığı söylenen hastaları aradı. Hastanenin diğer katları ile ameliyathane katına bakan polis bir gariplik fark etti. Fayanslarla kaplı duvarı ittiren polis gizli odalar buldu. Yoğun bakım odası gibi hazırlanan odalarda yeni ameliyattan çıkmış organ alıcısı Güney Afrikalı John Richard Halford (60) ve ona böbreğini satan İsrailli Omar Abu Gaber'in (42) kaldığı belirlendi. Diğer odalarda ise İsrail uyruklu böbrek alıcısı Zeev Vigdor (58) ve ona böbreğini satan İsrailli Zaheda Mahamid'in (26) bir gün önce ameliyattan çıktıkları belirlendi. İsrail'de yasak olduğu için Türkiye'ye gelenlerin Sönmez Hospital'ın ortağı ve başhekimi cerrah doktor Yusuf Erçin Sönmez ile bağlantı kurdukları ifade edildi. İsrailli cerrah Prof. Zakı Shapira ile çalıştığı için de İsrailli hastaların Sönmez Hospital'ı tercih ettikleri belirlendi. Hastanenin 11 personelinin gözaltına alındığı olayla ilgili inceleme sürerken, hastaneye dışarıdan saldıran 4 kişi tutuklandı.


zaman



Bu haber 367 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,863 µs