En Sıcak Konular

Sözleşme yenilemek isteyen ünlü futbolcu kim?

28 Şubat 2011 10:23 tsi
F.Bahçe, ‘Alex formülü’nü uygulamak istediği Belözoğlu’ndan da olumsuz yanıt aldı.

Spor medyası, son 2 haftada gözle görülür bir düşüş yaşayan Emre Belözoğlu’ndaki değişimin sebebini merak ediyor.. Sebep bu mudur bilinmez ama milli yıldızla ilgili geçen günlerde sıcak bir gelişme yaşandı. Alex’le uzun görüşmeler sonucunda daha önce aldığı rakam olan 3.5 milyon Euro’yu 2 milyon 750 bine indirerek Trabzon maçı haftası sözleşme imzalayan sarı-lacivertli yönetim, aynı durumu Belözoğlu’nda da uygulamak istedi.


GELECEK sezonun sonunda sözleşmesi bitecek olan ve yıllık 3.5 milyon Euro kazanan Emre’ye kaptanla aynı olan 2 milyon 750 bin Euro öneren ama yaklaşık 1 yıl kalan kontratı 3 yıla uzatma teklifinde bulunan yönetim, olumsuz yanıt aldı.. Yönetim, Emre’nin gelecek sezon alacağı 3.5 milyon Euro’dan vazgeçip, 2 milyon 750 bin Euro’ya oynamasını isterken, koz olarak da 1 yıl değil, 3 yıl daha kontratı kullandı.

GİTME İHTİMALİ YOK GİBİ..

FAKAT Emre, bu teklifi reddetti. Alacağı paranın düşürülmesinden çok teklife takıldı ve kendisine bir güvensizlik olup olmadığıyla ilgili tereddüte düştü.. Fakat burada takıldığı nokta az paraya oynamak değildi.. Sözleşmesi bittiği zaman F.Bahçe’den başka bir takımda oynamayı zaten düşünmüyor ve 2 milyon 750 bin Euro’ya da razı durumda.

KÖŞELİ konuşmaya gerek yok aslında.. Başkan Aziz Yıldırım oldukça, baba-oğul ilişkisi olan ikilinin anlaşamama ihtimali oldukça zayıf.. Yani şu da bir gerçek.. Emre, bir süre önce reddettiği +2’lik sözleşmeyi sezon bitmeden imzalayabilir bile..

SELÇUK istatistiklerde zirveye çıktı

KASIMPAŞA maçında talihsiz bir sakatlık yaşayan Selçuk Şahin oyunda kaldığı 86 dakikada ortaya koyduğu performansla istatistiklerde zirveye çıktı.

80 kez topla buluşan tecrübeli futbolcu 68 pasın 61’inde isabet sağlayarak yüzde 90 gibi inanılmaz bir oran tutturdu. Karşılaşma boyunca 24 kez top kazanan Selçuk, ikili mücadelede de 9 top çalma yaparak bu alanda da zirveyi kimseye bırakmadı.

F.Bahçe 9 eksikle ÇALIŞTI

LİGDE Kasımpaşa engelini de kayıpsız geçen F.Bahçe, G.Birliği ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına ara vermeden ancak 9 eksikle başladı. Sol arka üst adalesinde ikinci dereceden yırtık tespit edilen Selçuk Şahin, ağrıları bulunan Emre, Gökhan Gönül, Andre Santos, midesinden rahatsız olan Cristian ile A2 takımına giden genç oyuncular Berk, Okan ve Hasan idmanda yer almadı. Mert Günok ise takımdan ayrı koşu yaptı.




Bu haber 493 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,504 µs