En Sıcak Konular

Zeybek ajan dedi, gazeteci yayını terk etti

27 Şubat 2011 16:18 tsi
Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek ve Takvim Gazetesi Yazarı Emin Pazarcı, El Cezire Türk Televizyonu'nda katıldıkları "Başkentin Demi" programında sert şekilde tartıştı.

Pazarcı'nın sorularına kızan DP Genel Başkanı Zeybek'in, Pazarcı'yı "Ajan" olarak suçlaması üzerine ise Pazarcı canlı yayını terk etti.

El Cezire Türk Televizyonu'nda "Başkentin Demi" programına katılan Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek ile gazeteci Emin Pazarcı sert şekilde tartıştı. Programın ilk dakikalarında başlayan tartışma, Gazeteci Emin Pazarcı'nın programı terk etmesiyle sonuçlandı.

Başak Ajans tarafından hazırlanan ve Mehdi Buyan'ın sunduğu programda siyasi geçmişini anlatan DP'nin yeni Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek'e, gazeteci Emin Pazarcı'nın yönelttiği iki soru tartışma oluşturdu. Pazarcı'nın, DP Genel Başkanı Zeybek'e 'geçmişte çok sayıda parti değiştirdiğini hatırlatması ve bunun kendisi için bir eksiklik olup olmadığını' sorması üzerine Zeybek'in, "Ben gittiğim her yere kendi kimliğim ve kişiliğimle gittim. Ben fikir adamıyım ve her gittiğim yere kendi fikrimi kendi kimliğimi kazımaya çalıştım. İz bıraktım. Bu konu bir takım çevreler tarafından sık sık gündeme getiriliyor. Bu bir eksiklik değildir." diyerek sert bir üslupla cevap vermesiyle programın nabzı yükseldi.

Programın ilerleyen dakikalarında, Pazarcı'nın, Zeybek'e, seçim sonuçları ile ilgili sorusu ise bardağı taşıran son damla oldu. Pazarcı'nın Başbakan Erdoğan'ın "seçimlerde ikinci olursam siyaseti bırakırım" ifadelerini hatırlatarak seçim sonrasıyla ilgili ittifak yapılıp yapılmayacağını sorması üzerine DP Genel Başkanı Zeybek, Pazarcı'nın "AKP birinci parti olmuş, her şey kesin" gibi kabul ederek kendisine soru yönelttiğini ifade ederek Pazarcı'ya, "Ajan gibi gelmişsiniz, beni sorguluyorsunuz" sözleri ile karşılık verdi.

Zeybek, programı terk etmeyi düşündüğünü ifade ederken, Zeybek'in ajan suçlamasına sinirlenen Pazarcı, "Ben gazeteci olarak görevimi yapıyorum. Merak edilenleri soruyorum. Siz bu şekilde siyaset yapmaya devam edin" diyerek programı terk etti. Kavga üzerine reklam arası verilen program, reklamların ardından Zeybek'in katılımı ile devam etti.

(CİHAN)



Bu haber 880 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,550 µs