En Sıcak Konular

'Kılıçdaroğlu, MB'deki döviz rezervine güveniyor'

26 Şubat 2011 14:45 tsi
AK Parti Grup Başkan Vekili Suat Kılıç, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ekonomik vaatlerini Merkez Bankası'ndaki 26 milyar dolardan 90 milyar dolara çıkardıkları döviz rezervine güvenerek yaptığını söyledi.

 Kılıçdaroğlu'nun bu kaynağı tepe tepe kullanmanın hesabını yaptığını ifade eden Kılıç, "SSK'yı batırırken kaynağı niye bulamadın. Ali Kemal miydin o zaman?" diye sordu.

Partisinin Samsun İl Başkanlığı binasında basın toplantısı düzenleyen AK Parti Grup Başkan Vekili Suat Kılıç, muhalefete yüklendi. CHP ile MHP'yi hedef alan Kılıç, kasadaki para ve döviz rezervlerinin muhalefetin iktidar olma hevesi iştahını kabartmakta olduğunu belirtti. Milletin bu seçimde de muhalefetin iktidar koltuğuna oturmasına izin vermeyeceğini dile getiren Kılıç, "Kılıçdaroğlu, 'Herkese bin lira maaş, şuraya para, oraya para' Bol keseden vaat ediyor. Nereden bulacaksın dedikleri zaman 'Benim adım Kemal, ben bulurum' diyor. Kılıçdaroğlu'nun bol keseden atarken güvendiği bir yer var. Recep Tayyip Erdoğan hükümeti. Bakıyorlar ki AK Parti Hükümeti, İMF'ye olan borçları ödemiş, Merkez Bankası döviz rezervlerini 26 milyar dolardan 90 milyar dolara eriştirmiş, toplam milli geliri 230 milyar dolardan 750 milyar dolara tırmandırmış, borçlarının büyük kısmını ödemiş ve kapatmış, kasalar ağzına kadar para dolu, milli gelir hayli yüksek, faizler ve enflasyon düşmüş. Böyle bir memlekette herkes iktidar olmak ister. Kılıçdaroğlu da bu kaynağı tepe tepe kullanırım diye bunun hesabını yapıyor. Ama vatandaşın kendisine sorulan bir soru var ama henüz cevabını veremedi. Adın Kemal de kaynağı bulacaksın tamam ama SSK'yı batırırken kaynağı niye bulamadın o zaman Kemal değil miydi. Bunun hesabı maalesef ortada yok. " dedi.

"KILIÇDAROĞLU'NUN, TÜRKİYE'Yİ YÖNETEBİLMESİ MÜMKÜN DEĞİLDİR"

Muhalefetin yalanlarına, palavralarına iftiralarına aldanıp, kulak asıp, takılıp kalmayacaklarının dile getiren Kılıç, "Yasadışı işlerle, yargılanan isimlerle kol kola girenlerin hukuk ve demokrasi namına, hukukun üstünlüğü adına bize söyleyecek tek cümleleri olamaz. Tek parti dönemlerindeki kirleri, karanlıkları temizlemeyen, kirli dolapları açığa çıkaramayan, kirli çamaşırlarını ortaya dökmeyen bir zihniyetin AK Parti'ye hukuk, demokrasi, özgürlükler adına söyleyebileceği hiç bir şey olamaz. Bugünün Cumhuriyet Halk Partisi, milli şef döneminin hesabını vermedikçe, AK Partiye söyleyebilecek tek tutarlı eleştirileri yoktur ve olamaz. 80 kişilik parti meclisini yönetemeyen, 100 kişilik TBMM'deki milletvekili grubunu yönetemeyen bir Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Türkiye'yi, Türk dış politikasını, Türkiye'nin ekonomisini yönetebilmesi mümkün değildir. Birbirini kuyusunu kazmaktan, Türkiye'nin sorunlarıyla boğuşmaya zaman, fırsat bulamazlar, bu enerjiyi üretemezler. Bugün parti içinde birbirinin kuyusunu kazanlar, yarın Türkiye'de iktidar koltuğuna oturacak olsalar, Allah korusun, milletin kuyusunu kazmaktan başka işleri olmaz. O nedenle de Allah nasip etmiyor. Millet de onlara bu vekaleti vermiyor. " şeklinde konuştu.

"DENENMİŞİ BU MİLLET BİR DAHA NİYE DENESİN"

MHP Lideri Bahçeli'ye de gönderme yapan Kılıç, şöyle konuştu, "Öteki, 'Bir sefer deneyin göreceksiniz, ne olacak diye meydan meydan dolaşıyor.' Millet 1999-2002 arasında bunları zaten denedi. Özellikle sayın Bahçeli'nin bir lafı var evlere şenlik. 'Bir sefer deneyin, beğenmezseniz de ensemize şamarı yapıştırın gönderin" diyor. Millet zaten sizi bir sefer denedi, 3 Kasım 2002'de de ensenize şamarı yapıştırıp gönderdi. Denenmiş denenmez ki. Denenmişi bu millet bir daha niye denesin?"



Bu haber 820 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,033 µs