En Sıcak Konular

Gözü yaşlı Başbakan'dan yardım istedi

23 Şubat 2011 09:32 tsi
Eşi Libya’da olan gözü yaşlı kadın Başbakan Erdoğan’dan yardım istedi...

İç karışıklık sebebiyle Libya'da mahsur kalanların yakınlarının endişeli bekleyişi sürüyor. İş görüşmesi yapmak için 19 Şubat’ta Libya’ya giden Nejmettin Dursun'dan (60) 3 gündür haber alınamıyor. Dursun’un eşi Müzeyyen Dursun (46), “Eşimin hayatından endişe ediyorum. Başbakan Tayyip Erdoğan’dan yardım bekliyoruz.” dedi.

Antalya’da emekli olduktan sonra taşeron olarak inşaat işleri yapan Nejmettim Dursun'un, 19 Şubat Cumartesi sabahı Türk Hava Yolları’na ait uçakla önce İstanbul’a oradan da Libya’ya iş görüşmesi için gittiği öğrenildi. Müzeyyen Dursun, eşinin kalp hastası olduğunu, kısa süreli olarak gittiği için yanına ilaçlarını tam olarak almadığını ve yaşamından endişe ettiğini söyledi. Libya’nın Bingazi ve Derne şehirlerinde 17 Şubat Perşembe akşamı başlayan olayların hemen ertesinde eşinin iş görüşmesi yapmak için arkadaşı Lütfü Nalbantoğlu ile birlikte Libya’ya gittiğini anlatan Müzeyyen Dursun, “Özel bir hastanede kalça ameliyatı oldum. 12 Şubat’ta hastaneden çıktım, beni hastaneden çıkardıktan sonra istemeden Libya’ya gitti. Üç gündür kendisinden haber alamıyorum. Sürekli haber kanallarını izliyorum.” diye anlattı.

Eşinin Libya’ya gittiği zaman karışıklıkların olduğunu duyduklarını fakat oraya uçağın olmasından dolayı bir sıkıntı olmayacağını düşündüklerini anlatan Müzeyyen Dursun, eşinin Libya’ya gittikten sonra kendisini arayıp haber verdiğini söyledi. İşle ilgili görüşme yapacakları Trablus bölgesinde karışıklığın fazla olduğunu, bölgeye gidemediklerini kendisine eşinin telefonda söylediğini aktaran Müzeyyen Dursun, “Trablus’a gidiyoruz dedi ve telefon kapandı. En son ben 20 Şubat Pazar günü görüştüm. Bana ‘Burası çok berbat, burası da karışmış. Keşke gelmeseydik.’ dedi. Ses tonunu hiç beğenmedim. Ondan sonra da hiç konuşamadık.” diye konuştu.

"24 SAAT OTURDUĞUM YERDE HABERLEnRİ SEYREDİYORUM"

Eşinden pazar gününden bu yana haber alamadığını kendisinin de ameliyatlı olduğu için kalkıp bir yerlere gidemediğini ifade eden gözü yaşlı eş Müzeyyen Dursun, eşine ait telefonun da kapalı olduğunu, başına bir iş gelmesinden dolayı çok korktuğunu anlattı. Dursun, “Burada evde 24 saat televizyonda haber kanallarını izliyorum. Elimden başka bir şey gelmiyor.” şeklinde konuştu.

Eşi Nejmettin’in başına bir şeylerin gelmiş olmasından korktuğunu kaydeden Müzeyyen Dursun, gözyaşlarına hâkim olamayarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a seslendi. Dursun ağlayarak, “Başbakan ne yapıyor? Sadece benim değil tüm Türk vatandaşlarını Erdoğan kurtarsın.” dedi.

ciha



Bu haber 515 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,594 µs