En Sıcak Konular

Numan Kurtulmuş'a vatandaşlardan yoğun ilgi

19 Şubat 2011 18:37 tsi
İstanbul'daki seçim turunu Sultanbeyli'de başlatan Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, sırasıyla Sancaktepe, Çekmeköy, Ümraniye ve Üsküdar ilçe teşkilatlarının açılışını yaptı.

 Uğradığı ilçelerde işlek caddelerde yürüyerek halkın arasına karışan Kurtulmuş'a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Ümraniye'de bir büfeye uğrayan Kurtulmuş kendisine ikram edilen ayranı içti.

HAS Parti Lideri Numan Kurtulmuş seçim çalışmaları için geldiği İstanbul'da partisinin ilçe teşkilatlarının açılışlarını yaptı. Sultanbeyli ilçe binasının açılışını yapan Kurtulmuş buradan seçim otobüsüyle Sancaktepe'ye geçti. Seçim otobüsünün ön tarafından halkı eliyle selamlayan Kurtulmuş otobüsten vatandaşlara karanfil dağıttı. Sancaktepe'de otobüsten inen Kurtulmuş kısa bir selamlama konuşması yaptıktan sonra ilçe binasının açılış kurdelesini kesti. Yoluna devam eden Kurtulmuş yine halkı selamlayarak Çekmeköy'e ulaştı. Burada da kısa bir selamlama konuşması yapan Kurtulmuş Çekmeköy ilçe teşkilatının açılışını yaptıktan sonra aynı otobüsle Ümraniye'ye hareket etti. Ümraniye ilçe binasının önünde toplanan partililer Numan Kurtulmuş'u, 'Başbakan Numan' sloganları ile karşıladı. Ümraniye ilçe binasının açılışını da yapan Kurtulmuş, Ümraniye'nin en işlek caddesinde otobüsten inerek halkın arasına karıştı. Tek tek bütün vatandaşların elini sıkan Kurtulmuş genel seçimlerde partisi için destek ve dua istedi. Bir büfeye uğrayan Kurtulmuş büfe çalışanları ile hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra kendisine ikram edilen ayranı içti. Daha sonra bir camiye giren Kurtulmuş burada öğle namazını kıldı. Seçim otobüsüyle Üsküdar'a hareket eden Kurtulmuş, otobüsten halkı selamlamaya ve partisi için seçimlerde destek istemeye devam etti. Üsküdar ilçe binasının önüne gelen Kurtulmuş, burada da 'Başbakan Numan' sloganları ile karşılandı. Alkışlar ve sloganlar eşliğinde konuşma yapacağı kürsüye gelen Kurtulmuş, selamlama konuşmasının ardından yeni parti binasının açılışını yaptı. Parti binasında Kurtulmuş'a bir tablo hediye edildi. Kurtulmuş daha sonra üzerinde HAS Parti yazılı pastayı kesti.

Pasta kesiminin ardından Cihan Haber Ajansı'na konuşan Numan Kurtulmuş, partisinin genel durumunu değerlendirdi. HAS Parti'nin Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdiğini belirten Kurtulmuş, "Bu kadar kısa bir süre içinde kurulan hem de geniş tabanda kurulan Türkiye'nin çok farklı kesimlerinden insanların katıldığı bir parti Türkiye'de ilk defa olmuştur ve bu parti, sadece bir masa başı partisi olmadığını da açık bir şekilde ortaya koymuştur. Bu parti aynı zamanda örgütlenmesini de tamamlamış olan bir partidir. Türkiye'de seçime katılmaya hak kazanmış olan bir partidir. Ama bunun ötesinde Türkiye'nin her yerinde gördüğüm manzaraya bakarsak halkın büyük kesimi bizi bağrına basıyor. Bunun için sadece Allah'a şükür ederiz.Bu halkın yeni bir siyaset diline ihtiyacının karşılığıdır." ifadelerini kullandı.



Bu haber 739 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,597 µs