En Sıcak Konular

Büyükşehir Belediye Meclis üyesine saldırı iddiası

19 Şubat 2011 10:48 tsi
Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde hem ilçe hem de Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi üyeliği görevlerinde bulunan Hamit Mermer, kimliği belirsiz 4 kişinin saldırısına uğrayarak, darp edildiğini açıkladı.

 Geçen yıl aralık ayında MHP'den AK Parti'ye geçen Mermer, saldırganların Gölbaşı'ndaki iş yerine gelerek, "Kalemini kırdık, bir hafta içinde belediye meclis üyeliğinden istifa edeceksin. Etmezsen 1 hafta sonra daha farklı geliriz." diyerek tehdit ve darp ettiklerini söyledi.

Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Gölbaşılı Meclis üyesi, kimliği belirsiz kişiler tarafından saldırıya uğradı. Akşam saatlerinde iş yerinde bir arkadaşıyla otururken, içeriye 4 kişinin girdiğini söyleyen Mermer, Gölbaşı Osman Tan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne verdiği ifadenin ardından, başından geçen olayı şöyle aktardı:

"Büroma gelen şahıslar, 'Hamit Mermer, sen misin?' diye sordu, 'Benim' dedim. İçlerinden biri, 'Kalemini kırdık, bir hafta içerisinde Belediye Meclis üyeliğinden istifa edeceksin. Etmezsen bir hafta sonra farklı şekilde geliriz.' dedi. Yani öldürürüz seni anlamında. Sonrasında hepsi birden saldırdılar. Arkadaşım araya girince, onu da darp ettiler. Sonra da kaçıp gittiler. Gölbaşı'nda görmediğim insanlardı. Şimdi görüntü kayıtlarından kim olduklarını tespit etmeye çalışacağız."

Saldırının ardından arkadaşıyla Gölbaşı Devlet Hastanesi'ne gittiklerini belirten Mermer, "Beyin tomografisi çekildi. Kafama 4 dikiş atıldı. Yüzümde de şişmeler var. Arkadaşın gözünde de şişmeler var." dedi.

Kimseyle bir tartışmasının ya da sürtüşmesinin olmadığını ifade eden Mermer, sadece son Gölbaşı Belediye Meclisi toplantılarına tanımadığı, Meclis ile ya da gündemle ilgisi olmayan grupların geldiğini, bunun dikkat çekici olduğunu dile getirdi.



Bu haber 657 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,639 µs