En Sıcak Konular

Güiza: 'Buradan gitmek istiyorum..!'

15 Şubat 2011 13:34 tsi
İspanyol radyosuna konuşan Güiza, 'Buradan gitmek istiyorum...' dedi.

Fenerbahçeli Güiza, dün gece İstanbul'daki evinden canlı bağlantıyla İspanyol radyosuna konuştu. Cadenaser radyosunda Jose Ramon de la Morena adlı gazetecinin sunduğu "El Larguero" adlı programa katılan İspanyol futbolcu, profesyonel ve özel hayatıyla ilgili açıklamalar yaptı.

Fenerbahçe'de yaklaşık 8 aydır forma giyemeyen Daniel Güiza konuşmasında, "Buradan ayrılmak istiyorum. İspanya'nın benim için özel bir yer. Burada beni hesaba katmıyorlar ve inşallah İspanya'ya döneceğim o gün gelir" şeklinde konuştu. İspanyol kulüplerine olası transferleriyle ilgili sorulara Güiza, "Hercules benim hoşuma gidiyordu, bir fırsat vardı ama olmadı. Ama yeni bir fırsat çıkarsa neden olmasın" karşılığını verirken, 1. lige çıkma mücadelesi veren Granada'dan bir teklif gelmesi olasılığı için "Elbetteki hoşuma gider. Bomba olur" yorumunu yaptı.

Fenerbahçe kulübünden her ay parasını aldığını, ancak kadroya çağırılmamaktan dolayı sıkıntı yaşadığını anlatan Güiza, "Ben yeterince iyiyim. Forma giyebilmek, maçta dakika alabilmek için çalışıyorum ve çalışmaya devam edeceğim. Sadece antrenman yapıyorum ve maksimumu vermeye çalışıyorum. Ama henüz kadroya çağırılmadım. Antrenmandan çıkıp eve gelip dinlenip, televizyonda ya maç ya da film izliyorum" açıklamasında bulundu. Kız arkadaşı Rocio ile birlikte İstanbulpark'ın çok yakınında bir evde oturan Güiza, sokakta bulup aldığı 4 köpeğe baktığını, hatta bir tanesini 1500 avro vererek ameliyat ettirdiğini anlattı. (AA)



Bu haber 600 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,666 µs