En Sıcak Konular

Federasyon'da deprem sinyalleri

10 Şubat 2011 14:44 tsi
Beşiktaş'ın Salı günü yaptığı ve çok sert mesajların verildiği toplantının perde arkasını BUGÜN/TELEGOL spor servisi öğrendi.

BEŞİKTAŞ'TA SALI GÜNÜ YAPILAN KRİTİK TOPLANTININ PERDE ARKASINI AÇIKLIYORUZ

YA ÖZGENER YA SARVAN GİDECEK

Başkan masaya yumruğunu vurdu. Demirören, "Hatalar sürerse, Adalı değil  ben konuşacağım. Ya federasyon ya da MHK başkanı istifa edecek!" dedi. Kiev rövanşı öncesine denk gelen Fenerbahçe derbisinin ertelenmesi istenecek. Olumsuz bir cevap, ipleri iyice koparacak.

VARAN 1

DEMİRÖREN SIKI TAKİPTE

Beşiktaş'ta önceki akşam bir yönetim kurulu toplantısı yapıldı. Hakem hataları ve federasyonun tavrıyla ilgili olarak yaşanan tüm polemikler içinde sessizliğini koruyan Başkan Yıldırım Demirören, bunun çok fazla sürmeyeceğinin mesajını verdi. Demirören'in "Hatalar sürerse bu kez Serdar Adalı değil ben konuşacağım" dediği öğrenildi. Kartal'ın başkanı, can alıcı hataların Beşiktaş'ın canını yakmaya devam etmesi durumunda konuşmakla kalmayacağını da açıkca ifade etti. Demirören'in "Ya Federasyon Başkanı Mahmut Özgener gider, ya da Merkez Hakem Kurulu Başkanı Oğuz Sarvan!" dediği bildirildi.

VARAN 2

FENER ERTELEMEYE SOĞUK

Kartal, Futbol Federasyonu'nu köşeye sıkıştıracak. Son toplantıda, Dinamo Kiev maçları nedeniyle ligdeki bazı karşılaşmaların ertelenmesi talebi görüşüldü. UEFA kuraları çekildiğinde takvim belli olmuş ve siyah-beyazlılar sözlü olarak federasyona başvurmuştu. Rövanşın öncesindeki Fenerbahçe maçının ertelenmesi için nabız yoklanmış fakat olumsuz yanıt alınmıştı. O günden sonra iki cephe arasına adeta kara kedi girerken, son olayların ardından aynı talebin tekrarlanacağı ve gelecek cevaba göre federasyonla ilişkilerin bir kez daha gözden geçirileceği ifade edildi. Beşiktaş 17 Şubat'ta Dinamo Kiev ile Ukrayna'da oynayacak. 20 Şubat'ta Fenerbahçe ile karşılaştıktan sonra 24'ünde rövanşa çıkacak. Fenerbahçe cephesinin ise bu ertelemeye soğuk olduğu belirtiliyor.

VARAN 3

ADALI: BİR TEK O GÖRMEMİŞ!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı kastederek "Hakemlerin soyunma odası basılacaksa alasını yaparız" dediği için Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevkedilen Asbaşkan Serdar Adalı, BUGÜN'e konuştu. MHK Başkanı Oğuz Sarvan'ın Karabükspor maçında çizgiyi geçen ancak gol sayılmayan topla ilgili "O pozisyonun insan gözüyle görülmesi mümkün değil" ifadesini değerlendirdi. Adalı "İnönü Stadı'nda olup da Almeida'nın şutunda topun çizgiyi geçmediğini görmeyen var mı! Yarım metre içeri giren top nasıl gol sayılmaz" dedi. Adalı "Bu konu hakkında çok söz söylenebilir. Ama artık üst üste gelmesini istemiyorum. Şimdilik bu kadar fikir beyan etmek yeter" diye konuştu. İkinci başkan Metin Keçeli de Adalı'yı destek verdi. Maçı statta izlediğini belirtip "Top direğe çarpıp çizgiyi geçti ve dışarı çıktı. Gol verilmeliydi. Yan hakem pozisyonu görüp Kamil Abitoğlu'nu uyarmalıydı" ifadelerini kullandı.

VARAN 4

HAKEMLERE KURA SİSTEMİ!

Yabancı hakem tartışması sürerken, ilgniç bir öneri daha geldi. Beşiktaş'ın alt yapıdan sorumlu tecrübeli yöneticisi Sinan Vardar, BUGÜN'e yaptığı açıklamada "Hakemler kurayla belirlensin" dedi. Vardar şunları söyledi: "Daha ligin yarısındayız ama iddialar ayyuka çıkmış durumda. Kura sistemi sıkıntıyı çözer. Artık Türk futbolunun sorunlarına neşter vurulmalı. Ancak federasyonun istifa edip etmemesiyle ilgili görüşü ancak başkanımız söyler. Benim önerim kura. Türkiye'nin Avrupa'da gözbebeğiyiz. Herkes Beşiktaş'tan bahsediyor. Denizi geçerken bizi derede boğuyorlar! Bari Avrupa için maçlarımızı ertelesinler.

telegol- bugün



Bu haber 526 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,584 µs