En Sıcak Konular

Tekin, CHP'nin oy oranını açıkladı

7 Şubat 2011 15:59 tsi
Tekin, CHP'nin oy oranını açıkladı Anket şirketlerine kızgın Gürsel Tekin, canlı yayında CHP'nin seçimde alacağı oyu açıkladı. İŞTE OY ORANI...

Samanyolu Haber TV'de yayınlanan Haber Ankara programına bugün CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin konuk oldu. CHP Genel Merkezi'nden gerçekleştirilen canlı yayında Abdulkadiroğlu, Gürsel Tekin'e CHP'nin 2011 seçimde alacağı oy oranını sordu. Tekin'in cevabı bakın nasıl oldu. İzleyin.

"Hiç bir araştırma yaptırmadık. En iyi araştırma benim. Ben vatandaşın duygularını bilirim. Şu anda yüzde 32-33'ün civarında, 4 ay sonra % 40'ı çok uzak görmüyorum. Yükselişi görüyorum dedi."

Samanyoluhaber TV'de yayınlanan Haber Ankara programına konuk olan CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, çok önemli açıklamlarda bulundu. Abdullah Abdulkadiroğlu'nun isyan etmekle ne kastediliyor şeklinde sorusu üzerine Tekin "son 30 yıldır Türkiye'deki yolsuzlukların karşısında isyan etmek lazım, Bu kadar soygun olabilir mi?" dedi.

Gürsel Tekin "İsyan konusunu başbakanımız abartttı, bunu Mısır ve diğer bir kaç ülkedeki gibi algılatmaya çalıştılar. İsyan lafı baroların, sivil toplum örgütlerinin dikkatini çekmek için söylenmiş bir sözdür. Bir siyasi parti parlementoda engel olamadığı şeyi halkla paylaşır, bizim yaptığımız buydu. Türk demokrasisi bazı eksizlikleri olsa da oturmuştur, isyan türü birşeye zaten izin vermez." şeklinde açıkladı.

Abdulkadiroğlu'nun soymaktan felan bahsedince belgeleri olması gerekiyor sorusuna: "Hepsinin belgeleri var, Sayın Genel Başkanımız camilerdeki soygunu belgeleriyle açıkladı" demesi üzerine sunucumuz "acaba vatandaş CHP'yi ciddiye mi almıyor" şeklinde cevap verdi.

"İFTİRA HAYATIMIZDA YOK"

Tekin, "Olmayan bir şeyi olmuş gibi anlatmak gibi kötü bir şey yoktur. Keşke AKP'deki arkadaşlarımızla karşılıklı olarak konuşabilsek dedi. Bellimedyagrubumuz birçoğunu görmezden geliyor. Genel Başkanımızın ve benim hayatımda iftira yok" ifadelerini kullandı.

HEM CHP'LİYE HEM YENİŞAFAK'A DAVA

"CHP olarak biz Türkiye'nin önünü tıkayan değil önünü açan bir iktidar olacağız, Herkes kendisini özgür hissedecek" diyen Tekin, Yenişafak'ın "Kılıçdaroğlu örtü talimatı verdi" haberi hakkında "dava açağım ben hem o gazeteye hem o CHP'liye. Bakın CHP dindar vatandaşlara saygıda çok hassastır. CHP eleştirilmez mi eleştirilecek fakat olmayan haberler yapmayın ayıptır günahtır dedi.

"BATUM DÜZELTTİ"

Bu tür açıklamaların (Batum-asker )CHP'yi zor durumda bıraktığını düşünüyor musunuz? sorusuna Tekin "partide çok farklı kanatlar var algısı doğru değil. Batum sözünü düzeltti TSK siyaset dışında olmalı" dedi

AK PARTİ'YE ÇAĞRI

Canlı yayından iktidara da seslenen Gürsel Tekin, "Sayın Başbakan'a çağrı yapıyorum AKP'nin en çok oy aldığı illere, hangi AKP'li Genel başkan Yardımcısı varsa, istiyorsa oraya beraber gidelim dedi. Ayrıca Tekin, aile sigortası ile fakirlere ayda 600 TL vereceklerini de hatırlattı.

Abdullah Abdulkadiroğlu'nun "Silivri konusunda kişisel düşünceniz nedir" sorusuna CHP'li Tekin görüş belirtmek istemediğini ifade etti, herkesin aday olabilmesi gerektiğini hatırlattı.



Bu haber 1,339 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,123 µs