En Sıcak Konular

Bu haberi okumadan yola çıkmayın!

7 Şubat 2011 09:06 tsi
Karayollarının bazı kesimlerinde geçişler kontrollü sağlanıyor. İşte o yollar ve son durumları...

Karayolları Genel Müdürlüğünün internet sayfasında yayımlanan günlük yol durumu bültenine göre, Manavgat-Alanya Akseki ayrımı-Alanya yolunun 7-10. kilometreleri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun sağ şeridi trafiğe kapatılarak, ulaşım sol şeritten iki yönlü olarak veriliyor.

Menemen-Manisa yolunun 0-15. kilometreleri, patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 14.00-17.00 saatleri arasında ulaşıma kapatılacak.

Niksar-Reşadiye yolunun 12-59. kilometreleri arasında sürdürülen patlatmalı bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım, muhtelif kesimlerde 30'ar dakikalık aralıklarla kesilmek suretiyle kontrollü olarak sağlanıyor.

Mekece-Bozüyük yolunun 70-72. kilometreleri arasındaki şev destekleme çalışmaları nedeniyle 15 Mart 2011'e kadar sağ taşıma yolu daraltılacağından, sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Bozüyük-Eskişehir-Sivrihisar yolunun 26-28. kilometreleri arasında (Eskişehir geçişi-Kütahya çıkışı) sürdürülen Kartal Köprülü Kavşağı'ndaki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım, servis yolundan kontrollü olarak sağlanıyor.

Giresun-Trabzon yolunun 50. kilometresindeki Uluburun tünelinde montaj çalışmaları nedeniyle 08.30-17.30 saatleri arasında Giresun-Trabzon istikametinde ulaşım kuzey tüpten, Trabzon-Giresun istikametinde ise ulaşım servis yolundan verilecek.

Zonguldak-Ereğli yolunun 54-56. kilometreleri, patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 15.00-17.00 saatleri arasında ulaşıma kapatılacak.

Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 33-87. kilometreleri arasındaki muhtelif kesimlerde patlatmalı yol yapım çalışmaları yapılacağından 08.00-19.00 saatleri arasında yol aralıklarla ulaşıma kapatılacak.

Mekece-Bozüyük yolunun 66-67. kilometreleri arasındaki VK-27 viyadüğünde TCDD tarafından yapılan Hızlı Tren Projesi kapsamındaki çalışmalar nedeniyle 8 Nisan 2011'e kadar, sol taşıma yolu trafiğe kapatılarak, ulaşım sağ taşıma yolundan iki yönlü olarak verilecek.

Hasankeyf-Gercüş yolunun 4-7. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 20 Şubat 2011'e kadar her gün, 24.00-06.00 saatleri arasında ve pazartesi-çarşamba-cuma günleri 12.00-15.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Malatya-Gölbaşı ayrımı-Darende yolunun 50-59. kilometreleri arasındaki bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle yol aralıklarla ulaşıma kapatılıyor.

aa



Bu haber 506 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,482 µs