En Sıcak Konular

Albayrak: Başkanlıkta gözüm yok, yönetime gireyim yeter

6 Şubat 2011 19:54 tsi
Galatasaray'ın eski yöneticilerinden Abdurrahim Albayrak, Galatasaray yüzünden tansiyon hastası olduğunu belirterek, hedefinin başkanlık değil yönetime girmek olduğunu söyledi.

TRT Haber'de yayınlanan "İnci Ertuğrul ile Haber Tadında", programına konuk olan sarı - kırmızılı kulübün eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak, programda, Galatasaray'ın puan kayıplarına üzüldüğünü belirterek "600-700 liraya çalışıp çocuğunun ekmek parasını harcayan" Galatasaray taraftarının da benzer durumda olduğunu söyledi.

Yapılan yanlış transferlerden yakınan Abdurrahim Albayrak, İnci Ertuğrul'un, "Galatasaray'a başkan olmak istiyor musunuz?" sorusuna ise doğrudan yanıt vermekten kaçındı; "Biz yönetici olalım da. Başkanlığı bıraktık. Bir yönetime girelim. Sonraki yıllarda..." demekle yetindi.

Koyu bir Galatasaray taraftarı olan Albayrak'a, takımının puan cetvelindeki durumundan memnun olup olmadığının sorulması üzerine ise Albayrak, Galatasaray'ın kendisini "tansiyon hastası" yaptığını söyledi. Albayrak, şöyle konuştu:

"Hele bu yıl. Galatasaray'ın bu kadar yapılan transferi, Galatasaray'ın bu kadar güzel stadının 3,5 yıllık satılan o koltuk ve loca paraları, verilen futbolcular ve alınan neticeler tüm Galatasaraylıları üzüyor. Bu stada, 600-700 liraya çalışıp çocuğunun ekmek parasını harcayıp, stada ve evine birkaç otobüs değiştirip gelenler var. Onların yollarda yaşadıklarını da biliyorum. Gelenlerin hepsi zengin değil. Galatasaray için çırpınan, sadece o statta Galatasaray'ı izlemek için gelen taraftarlar vardır. Bunların üzüntüsünü düşünüp de üzülmemek mümkün değildir."

SON ZAMANLARDA DAHA FAZLA HEYECANLANMAYA BAŞLADIM

Abdürrahim Albayrak, son zamanlarda daha fazla heyecanlanmaya başladığını söyledi. Galatasaray'ın Ziraat Türkiye Kupası'nda Gaziantep ile oynadığı maça değinen ünlü işadamı, eşinin de kendisi için endişelendiğini anlattı.

Abdürrahim Albayrak, Gaziantep karşısında 1 - 0 mağlubiyetten Galatasaray'ın 2-1 galip duruma geçtiği Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında sahadan 3 - 2 mağlup ayrıldığı hatırlatırken, neler yaşadığını şu sözlerle dile getirdi:

"Eşim yemin etti... Bir daha yönetime giremezsin diye. Ben de 'sen ne diyorsun' dedim. Eşim bana, 'yönetime girmeden kendini bu kadar parçalıyorsan, seni tekrar orada görmeyi düşünemiyorum. Bu halin ne?' diye soruyor. 2-1 galibiyetten skor 3-2'ye gelince ben çıldırdım. Hemen bir taraftan tansiyonum düşsün diye limon getirdiler; diğer taraftan da başıma buz torbası getiriyorlar. Beynimden ateş çıkıyor. Kendimi tutamıyorum. Sadece ben değil. Milyonlarca Galatasaraylı benim gibidir. Kolay değil. İçiniz yanıyor. Galatasaray, 11-12'nci sırada. Bu durum Galatasaray camiasının kabul edebileceği bir şey değil."

YÖNETİME TAM GİRİYORUZ SON DAKİKADA ÇIKARIYORLAR

Albayrak, yeniden yönetime girmeyi düşünüp düşünmediği sorusuna ise, "başkanlık" konusuna doğrudan yanıt vermese de, içinde yöneticilik hayalinin olduğunu dile getirmekten çekinmedi.

Albayrak, "Galatasaray'a başkan olmak istiyor musunuz?" sorusuna ise şöyle yanıt verdi:

"Biz yönetici olalım da; başkanlığı bıraktık, bir yönetime girelim de... Tam yönetime giriyoruz. Son dakikada çıkarıyorlar bizi. Ne yapayım? Taraftarımız da haklı. Tam giriyoruz, son dakikada çıkardılar. Allah'ın izniyle... Tüm Galatasaraylılar gibi isteğim Galatasaray'ın toparlanması, bir an önce düzlüğe çıkması. Taraftarı mutlu edecek seviyeye çıkması. Benim de elimden ne geliyorsa yapacağımı söylüyorum."

(CİHAN)



Bu haber 805 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,441 µs