En Sıcak Konular

Bu haberi okumadan yola çıkmayın!

4 Şubat 2011 09:52 tsi
İşte yol bakım çalışmalarının olduğu yollar...

Karayollarının yapım çalışmaları devam eden kesimlerinde, sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmesi gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Bozüyük-Eskişehir-Sivrihisar yolunun 26-28. kilometreleri arasında (Eskişehir geçişi-Kütahya çıkışı) sürdürülen Kartal Köprülü Kavşağı'ndaki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım servis yolundan kontrollü sağlanacak.

Milas-Yatağan yolunun 4-19. kilometreleri arasındaki (Kozağaç Mevkisi, Boğayokuşu Mevkisi ve Karaltı Mevkisi) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı ve perşembe günleri 14.00-16.00 saatleri arasında, yol kısa süreli aralıklarla trafiğe kapatılarak, ulaşım kontrollü verilecek.

Bursa-Mudanya yolunun muhtelif kesimlerinde üst geçit çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü devam edecek.

Ortaklar-Söke-Milas yolunun 0-9. kilometreleri (Bafa Gölü Mevkisi) ile 30-39. kilometreleri arasındaki (Milas Devlet Hastanesi Mevkisi) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı, çarşamba, perşembe ve cumartesi günleri 13.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.

Giresun-Trabzon yolunun 50. kilometreleri Uluburun Tüneli'ndeki montaj çalışmaları nedeniyle 08.30-17.30 saatleri arasında Giresun-Trabzon istikametinde ulaşım kuzey tüpten, Trabzon-Giresun istikametinde ise servis yolundan sağlanacak.

Mekece-Bozüyük yolunun 21. kilometresinde Hızlı Tren Projesi kapsamında VK-16 Viyadüğü'ndeki montaj çalışmaları nedeniyle 10 Şubat 2011 tarihinde 08.00-17.00 saatleri arasında sağ taşıma yolu trafiğe kapatılacak, sol taşıma yolu ise 15'er dakikalık aralıklarla trafiğe kapalı tutulacak.

Zonguldak-Ereğli yolunun 54-56. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 15.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.

Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 33-87. kilometreleri arasında muhtelif kesimlerde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-19.00 saatleri arasında yol aralıklarla ulaşıma kapalı olacak.

Hasankeyf-Gercüş yolunun 4-7. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 20 Şubat 2011'e kadar her gün 00.00-06.00 saatleri arasında ve pazartesi-çarşamba-cuma günleri 12.00-15.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Marmaris-Gökova yolunun 5-6. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle çarşamba ve cumartesi günleri 13.00-15.00 saatleri arasında yol aralıklarla ulaşıma kapalı olacak.

Malatya-Gölbaşı ayrımı-Darende yolunun 50-59. kilometreleri arasındaki bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle yol aralıklarla ulaşıma kapalı tutulacak.

Mekece-Bozüyük yolunun 66-67. kilometreleri arasında TCDD tarafından yapılan Hızlı Tren Projesi kapsamında VK-27 Viyadüğü'ndeki çalışmalar nedeniyle 08 Nisan 2011'e kadar sol taşıma yolu trafiğe kapatılacak. Ulaşım, sağ taşıma yolundan iki yönlü sağlanacak.

aa



Bu haber 481 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,976 µs