En Sıcak Konular

Anavatan'da 'Gül'e onay' tartışması

0 0 0000 00:00 tsi
Anavatan partisi Genel Başkanı Mumcu’nun saat 11.00'da görüş açıklayacağını belirtti ama sonra açıklamayı 14.00'e aldı. Erteleme nedeni chp kökenli vekillerin itirazları.. 

Anavatan partisinin saat 11.oo de cumhurbaşkanlığı seçimi turları ile ilgili açıklaması gereken görüşlerini saat 14.30’a bırakması birçok yorumlara neden oldu.

Anavatan partisi Genel Başkanı Mumcu’nun saat 11.oo de açıklayacağı görüşünün 14.30’a iptal sebebinin, karşı çıkan bazı CHP kökenli vekilleri ikna etmek olduğu öğrenildi. Mumcu; krizlere sebep olunmasını istemiyor. İşte kulislere sızan bilgiler:

Mumcu’nun, görüştüğü milletvekillerine Demirel ve Özal sıkıntılarını anlatarak, yeni bir 28 Şubat sürecinin yaşatılmasının vebalinin büyük olacağı ve milletin buna sebep olacaklardan ağır şekilde hesap soracağını ifade ederek, milletvekillerinden TBMM’ne gidip, kabul oyu kullanılmalarını istediği öğrenildi.

Mumcu’nun bu istemine eski CHP kökenli milletvekillerinden Selami Yiğit, Hüseyin Özcan, Hüseyin Güler ve Muzaffer Kurtulmuşoğlu’nun karşı çıkması açıklamanın ertelenmesinde önemli rol oynadığı belirtildi.

Malatya milletvekili Miraç Akdoğan ise Mumcu’nun görüşlerine katıldığını ifade ederek, krizlere sebep olmanın hiç kimseye bir şey kazandırmayacağını vurgulayarak, tek başına da kalsa gidip kabul oyu vereceğini belirtti

Saat 14.30'da yapılacak Anavatan’ın açıklamasında, partinin TBMM’ne giderek Abdullah Gül’e kabul oyu verme görüşünün ağır bastığı belirtiliyor..

(Haber7)
 



Bu haber 458 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,895 µs