En Sıcak Konular

Karakuş Ukab ve kuş ölümleri

2 Şubat 2011 15:45 tsi
Karakuş Ukab ve kuş ölümleri Semboller üzerinden karanlık bir savaş yürütülüyor...

Ukab bilindiği gibi Peygamber Efendimiz’in (SAV) sancağının ismidir. Siyah bir sancaktır. İstanbul’da Topkapı Saray’ında kutsal emanetler hazinesinde koruma altındadır. Ukab, zamanla aşınmış olup, Topkapı Sarayı’nda gümüş bir sandıkta saklanmaktadır. Bu sancak ile alakalı uzun uzun bilgiler vermeyeceğim. Bu konuda yayınlanan kaynaklara bakılabilir.



 

Ukab sancağının konumuzla ilgili bağlantısını anlatmak için bu kısa girişi yazdım. Birçoklarının bilmediği bir bilgiyi sizlerle paylaşmak istiyorum.

Ukab ismi karakuş anlamına gelmektedir. Siyah kuş, kara kartal gibi adlandırmalar da yapılmaktadır. Acaba Efendimiz’in (SAV) sancağına neden karakuş ismi verilmiştir? Bunun sırrı, hikmeti Melâmî öğretilerinde mevcuttur. Bu konuda fazla detaya girmeyeceğim…

Şimdi gelelim Ukab’ın son günlerde dünyada meydana gelen toplu kuş ölümleri ile ilgili bağlantısına: Geçtiğimiz günlerde, dünyanın pek çok bölgesinde toplu kuş ölümleri görüldü. Fakat bu ölümlerle ilgili dikkat çekmesi gereken ve gözden kaçmaması gereken bir husus var: Bu toplu ölümlerin, kuş ölümlerinin olmasının yanında hepsinin de SİYAH olması. Ölen kuşların ortak noktası KARAKUŞ olmalarıydı.

Eee, bunda ne var denilebilir… Bu anlattıklarımızı bunu söyleyenlere değil, bu konuları ciddiye alanlara yazıyorum. Bu konuları ciddiye alanların, tefekkür hazinesi çalıştırmaları için kısa bazı bilgiler vereceğim:

Dünyadaki düzeni bozmaya çalışan, insanlığı ve dünyayı felakete sürüklemeye uğraşan örgütlerin en tepesinde ŞEYTANİLER bulunmaktadır. Bu şeytani örgütün alt yapılanmalarında masonlar vs. bulunmaktadır. Aslında bazı olayların perde arkasını anlatırken, bu şeytani örgütler, çoğu olayı tüm dünyanın gözleri önünde yaparlar. Bunu da nasıl yaparlar; insanların bilgi eksikliğinden yararlanırlar.

Her şeye sıradan bakmaya, normal karşılamaya alışmış insanlık, yapılan bu sembol savaşlarını çoğu zaman anlayamaz, idrak edemez. Birçok hadise aslında bir anlamda sembol savaşlarıdır. Bu sembol savaşlarını inşallah başka bir yazımızda daha da detaylı ele alırız.

Devamı için lütfen buraya tıklayın



Bu haber 1,931 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,611 µs